Αν τα νύχια σας είναι αδύναμα, εφαρμόστε τις συμβουλές των ειδικών -Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

Υπάρχει η κατηγορία των γυναικών που έχει τέλεια, δυνατά και υγιή νύχια. Δεν σπάνε ποτέ και δεν ξεφλουδίζουν και όπως καταλαβαίνετε είναι η χαρά της nail artist. Είμαστε όμως κι εμείς που δεν έχουμε την ίδια τύχη.

Όσο κι αν προσπαθούμε τα νύχια παραμένουν αδύναμα και σπάνε πανεύκολα. Επίσης ταλαιπωρούνται πολύ κάθε φορά που κάνουμε ημιμόνιμο μανικιούρ και δεν περνάει καν από το μυαλό μας να τοποθετήσουμε τεχνητά.

Οι ειδικοί μας έχουν τονίσει πως πρέπει να προσέχουμε τη διατροφή μας, να πίνουμε πολύ νερό, να επιλέγουμε

με προσοχή τα προϊόντα που απλώνουμε στα νύχια και προς Θεού, να μην τα τρώμε ή τα πειράζουμε. 

Υπάρχουν όμως και τρεις κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε αν θέλετε τα νύχια σας να γίνουν άψογα και δυνατά.

Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση: Κατά τη διάρκεια της καραντίνας τα νύχια σας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Φορούσατε γάντια που τα αφυδάτωναν ενώ πλένατε διαρκώς τα χέρια σας και απλώνατε αντισηπτικό αρκετές φορές την ημέρα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν άμεσα είναι να αποκτήσετε ένα λάδι ενυδάτωσης κατάλληλο για την περιοχή γύρω από τα νύχια. Το εφαρμόζετε πρωί και βράδυ ώστε να προσφέρετε την απαραίτητη υγρασία.

Γάντια: Πρέπει να προστατεύετε τα νύχια σας από το νερό και τα απορρυπαντικά που τα ταλαιπωρούν και τα φθείρουν. Κάθε φορά που κάνετε δουλειές λοιπόν ή πλένετε τα πιάτα φοράτε τα γάντια σας.

Ενίσχυση: Αν κάνετε μανικιούρ μόνες στο σπίτι στο νεσεσέρ σας πρέπει να υπάρχει μια χάρτινη λίμα και ποτέ μεταλλική που “τραυματίζει” τα νύχια και ενισχύει το σπάσιμο και παράλληλα την κατάλληλη θεραπεία που θα βρείτε στο αγαπημένο σας beauty κατάστημα.

Βάλτε τα χέρια σας σε ένα μπολ με χλιαρό νερό και λίγο υγρό σαπούνι. Τα σκουπίζετε καλά. Χαρίζετε στα νύχια σας το σωστό σχήμα και απλώνετε τη θεραπεία. Καλό είναι να μη χρησιμοποιήσετε βερνίκι νυχιών ειδικά την περίοδο που τα νύχια σας είναι πολύ ταλαιπωρημένα.

Διαβάστε ακόμη:

Daisy nail art: Είναι το πιο χαρούμενο μανικιούρ και σας προτείνουμε να το αποκτήσετε σήμερα!

Δείτε το blush που ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας σας -6 για να διαλέξετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα