Self Tan Drops: Tα προϊόντα που θα χαρίσουν ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπό σας με μία μόνο σταγόνα!

Ο καιρός είναι τέλειος αλλά ακόμη δεν έχετε βγει στις παραλίες και οι διακοπές αργούν. Το δέρμα σας είναι λευκό και αυτό που θέλετε τώρα που επιτέλους έληξε η καραντίνα, είναι ένα sun kissed look. Εκείνο που έχετε στις καλοκαιρινές φωτογραφίες σας. Το χρώμα που σας χαρίζει υγιή και λαμπερή όψη.

Οι περισσότερες είστε επιφυλακτικές με τα κλασικά sef tan ειδικά στο

πρόσωπο μιας και δεν καταφέρνετε να τα απλώσετε σωστά με αποτέλεσμα να καταλήγετε με μια πολύ σκούρα απόχρωση και “στάμπες”.

Εμείς σας έχουμε πει όλα όσα πρέπει να κάνετε ώστε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο αλλά και πάλι δεν σας πείθουμε. Σήμερα λοιπό σας έχουμε την τέλεια ιδέα.

Μπορείτε να αποκτήσετε την τέλεια ηλιοκαμένη όψη και μάλιστα πανεύκολα. Όχι, δεν θα σας προτείνουμε bronzer και δεν θα επιμείνουμε να χρησιμοποιήσετε self tan σε μορφή κρέμα. Τα πρώτα θα τα αφήσετε για αργότερα και τα δεύτερα θα τα δοκιμάσετε κάποια στιγμή που θα νιώθετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε.

Ποια είναι η τέλεια ιδέα μας; Πρόκειται για τις Tan Drops. Τις σταγόνες που λειτουργούν σαν self tan με μία βασική διαφορά; Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και επιλέον αφαιρούνται εύκολα.

Έχουν μορφή ορού και απλώνονται ομοιόμορφα χωρίς να αφήνουν “μπαλώματα” στο δέρμα. Χαρίζουν δροσερή όψη και παράλληλα ενυδατώνουν το δέρμα. Τέλος προσφέρουν βελούδινο φινίρισμα που κάνει το μακιγιάζ που ακολουθεί να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα. Μια έρευνα στα αγαπημένα σας beauty καταστήματα ή e-shops αρκεί ώστε να αποκτήσετε εκείνο που σας ταιριάζει. Είμαστε σίγουρες πως θα λατρέψετε το νέο σας look που θα πετύχετε σε μερικά μόνο λεπτά.

Isle of Paradise Self Tanning Drops Light 

Tan-Luxe The Face Self Tan Drops Light/Medium 

Collistar Face Magic Drops

By Terry Tea to Tan Face and Body 

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster for Face 

Διαβάστε ακόμη μερικά ακόμα θέματα σχετικά με την ομορφιά:

Διχρωμία στα μαλλιά: Οι celebrities έχουν ήδη υιοθετήσει το trend κι εσείς πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά!

To lip balm με χρώμα είναι το προϊόν που πρέπει να φοράτε τους επόμενους μήνες -Δείτε τα ωραιότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα