Η Φωτεινή Αθερίδου φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο της (φωτό)

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε η Φωτεινή Αθερίδου στον λογαριασμό της στο instagram. Χτες το πρωί η μητέρα της ηθοποιού την επισκέφθηκε και την ώρα που ήταν αγκαλιά με τον εγγονό της, η Φωτεινή τους τράβηξε φωτογραφία.

Τόσο εκείνη όσο και ο Θοδωρής Αθερίδης έχουν ξετρελαθεί με τον εγγονό τους και δεν τον χορταίνουν με τίποτα. Μάλιστα ο Θοδωρής Αθερίδης

είχε γράψει ένα πολύ συγκινητικό κείμενο πριν λίγες ημέρες για την άφιξη του εγγονού του στη ζωή του.

“Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατεσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπεδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….

Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωη.

Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.

Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμεληταίοι θα έλεγα.Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμησει. Να είμαι «πολλα υποσχόμενος»…..”.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε εάν θα έκανε σ@ξ με άντρα!

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη στο κρεβάτι της!

The Biebers: Γάμος 1,3 εκατ. δολαρίων για το πρώην παιδί-θαύμα

Keywords
Τυχαία Θέματα