Αν είστε beauty και fashion lovers τα φετινά Χριστούγεννα πρέπει να αποκτήσετε μια σειρά μακιγιάζ που καλύπτει και τις δυο σας μεγάλες αγάπες

Φέτος τα Χριστούγεννα η Bobbi Brown καλωσορίζει τη γιορτινή σεζόν, μέσα από μια μοναδική συνεργασία  με τον γνωστό, νεοϋορκέζικο οίκο αξεσουάρ Edie Parker. Σε απόλυτη συνάφεια με την ταυτότητα της Bobbi Brown, ο γνωστός οίκος που ιδρύθηκε από την Brett Heyman, ξεχωρίζει για την αίσθηση πολυτέλειας αλλά και την απροσδόκητη

και ταυτόχρονα εντυπωσιακή χρήση υλικών, όπως ακρυλικό και glitter, αποτελώντας έτσι μια από τις go-to επιλογές των απανταχού fashion και beauty lovers.

“Οι Νεοϋορκέζες επιδιώκουν τόσο την κομψότητα όσο και την άνεση στην καθημερινότητά τους. Μας αρέσει να περπατάμε για χιλιόμετρα, αλλά θέλουμε να παραμένουμε ωραίες. Αυτά τα σχέδια δεν είναι μόνο πανέμορφα αλλά και απόλυτα διαχρονικά” λέει π Brett Hayman.

Δείτε στη συνέχεια όλα τα προϊόντα της νέας σειράς.

The Luxe Jewel Lipstick: Αναδείξτε τη λάμψη των Χριστουγέννων με αστραφτερά γιορτινά κραγιόν.  Χάρη στη μοναδική σύνθεση με εκχύλισμα μαργαριταριών, μια και μόνο εφαρμογή αρκεί για να προσφέρει μεταξένια υφή, τέλεια κάλυψη και ενυδάτωση στα χείλη σας για κάθε partylook.

Luxe Eye Liner: Ένα κρεμώδες, μαλακόeyeliner με έντονο και smokey φινίρισμα για βλέμμα που μαγνητίζει.

Gemstone Eye Shadow: Μια έντονη νέα σύνθεση με πολυδιάστατες λαμπερές χρωστικές, προσδίδει στα μάτια ένα glossy, γυαλιστερό αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και 8 ώρες, χωρίς να “σπάει” και να ξεθωριάζει. Εφαρμόστε την σκιά και πειραματιστείτε με τις διαφορετικές αποχρώσεις και υφές για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό look.

Luxe Lip Color: Επιβλητικό, ζωηρό χρώμα στα χείλη! Αυτή η πολυτελής σύνθεση θρέφει και αναζωογονεί πλήρως τα χείλη, διατηρώντας τα ταυτόχρονα απαλά και ενυδατωμένα ακόμη και μετά την αφαίρεσή του. Το Luxe Lip Color αναζωογονεί σε βάθος, ενώ παράλληλα συντελεί στην εμφανή μείωση των γραμμών και της ξηρότητας. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί για την απόλυτη κάλυψη.

Luxe Matte Lip Color: Ένα πολυτελές ματ κραγιόν διάρκειας έως και 12 ωρών, το οποίο δίνει στα χείλη ζωηρό ματ αποτέλεσμα, με βελούδινη υφή. Η σύνθεσή του μοιάζει με αυτή της πούδρας, και είναι εμπλουτισμένη με έλαια και pure matte powder pigments,συστατικά που χαρίζουν  πλήρη κάλυψη, χωρίς να επιβαρύνουν τα χείλη, και χρώμα που παραμένει έντονο έως και για 12 ώρες.

Luxe Highlighting powder: Μια πλούσια πούδρα highlightingπου αντανακλά το φως προσδίδοντας στο δέρμα μία ιριδίζουσα ροζ απόχρωση, δημιουργώντας τον ιδανικό καμβά για strobing. Η Luxe Highlighting powderδιατίθεται σε περιορισμένη έκδοση αυτά τα Χριστούγεννα σε συσκευασία-καλειδοσκόπιο.

Διαβάστε ακόμη:

Black Friday έρχεται και είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε την παλέτα σκιών των γιορτών αλλά και της νέας χρονιάς

Εσείς θα δημιουργήσετε μόνες σας το ωραιότερο μανικιούρ της σεζόν κι εμείς θα σας προτείνουμε τα βερνίκια που θα χρησιμοποιήσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα