Δείτε τα 10 ωραιότερα κόκκινα κραγιόν ever και επιλέξτε εκείνο που θα φοράτε όλη τη νέα χρονιά

Το κόκκινο κραγιόν είναι ότι πιο διαχρονικό. Δεν πιστεύουμε ότι έχετε αντίρρηση; Ακόμη κι αν δεν είστε fun, ένα είναι το σίγουρο: Πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας για παν ενδεχόμενο. Οι ειδικοί επιμένουν ότι υπάρχει μία απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε μία από εσάς ξεχωριστά. Επίσης είναι κι εκείνα τα αιώνια, διαχρονικά κόκκινα κραγιόν, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Εμείς θα σας αποκαλύψουμε τα 10 ωραιότερα κραγιόν ever. Εσείς απλά θα αποφασίσετε εκείνο που θα αποκτήστε. 

Chanel Rouge

Allure Luminous Intense Lip Colour, Pirate 99: Η μεγάλη αγάπη των make up artists αλλά και των celebrities. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Και κάτι ακόμη: Κλείνει με ένα “κλικ” που σημαίνει πως δεν πρόκειται να λερώσει ποτέ το βραδινό σας clutch.

MAC Lipstick Matte, Ruby Woo: Πρόκειται για ένα κόκκινο κραγιόν-θρύλο. Υπάρχει στο νεσεσέρ των make up artists στα παρασκήνια των shows σε όλες τις εβδομάδες μόδας τα τελευταία χρόνια. Το κόκκινο του κερασιού με τους μπλε υποτόνους που αναδεικνύει την επιδερμίδα με τον καλύτερο τρόπο και κάνει τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά.

Dior Rouge Dior Lipstick, Satin 999: Είναι το χρώμα που δημιούργησε ο ίδιος ο Monsieur Dior για τα μοντέλα του στην πρώτη επίδειξη μόδας του Οίκου το 1947 και το αγαπούν οι γυναίκες τα τελευταία 70 χρόνια.

Maybelline New York Color Sensational Made for All Lipstick, Ruby for Me: Δοκιμάστηκε σε 50 διαφορετικούς τόνους δέρματος και για να σιγουρευτεί το brand πως ταιριάζει σε όλους τέλεια. Απίστευτο;

Shiseido VisionAiry Gel Lipstick, Ginza Red: Αν θέλετε να φοράτε μεν το κόκκινο κραγιόν σας αλλά να νοιώθετε τα χείλη σας ανάλαφρα σαν να μην υπάρχει προϊόν πάνω τους τότε το συγκεκριμένο είναι φτιαγμένο για εσάς.

Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer, Peppermint Pop: Κραγιόν και primer μαζί που σημαίνει πως περιποιείται τα χείλη και το χρώμα παραμένει σταθερό για ώρες.

Kilian Le Rouge Parfum Scented Matte Lipstick, Prohibited Rouge: Εκτός από το υπέροχο χρώμα του έχει ακόμη ωραιότερο άρωμα. Ένα κραγιόν που μυρίζει βανίλια, marshmallow και άνθη πορτοκαλιάς δεν θα μπορούσε παρά να είναι ότι ωραιότερο έχετε φορέσει ποτέ.

Giorgio Armani Beauty Lip Magnet, Hollywood: Χαρίζει τη λάμψη του lip gloss χωρίς να κολλάει και την απαλότητα ενός βελούδινου κραγιόν.

Givenchy Encre Interdite 24Hour Lip Stain, Radical Red: Η πλέον παραδοσιακή, κόκκινη απόχρωση. Μια απαλή φόρμουλα που παραμένει στα χείλη φρέσκια για ώρες.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim, Carmine Catch: Η συσκευασία τους σας βοηθά να κάνετε και περίγραμμα στα χείλη. επίσης χωράει ακόμη και στο πιο μικρό τσαντάκι σας.

Διαβάστε ακόμη:

Black Friday έρχεται και είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε την παλέτα σκιών των γιορτών αλλά και της νέας χρονιάς

Τα tricks για τα μαλλιά σας που θα αλλάξουν τη ζωή σας (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα