Αν έχετε lob ή bob θα χρειστείτε ένα αξεσουάρ και λίγα λεπτά για να αποκτήσετε το τέλειο γιορτινό χτένισμα (video)

Αποφασίσατε μέσα στο 2018 να κόψετε τα μαλλιά σας σε ένα lob ή bob και πολύ γρήγορα ανακαλύψατε ότι είναι ότι καλύτερο κάνατε τη χρονιά που φεύγει. Είναι πρακτικό, είναι trend και κυρίως χαρίζει μια Παριζιάνικη και chic πινελιά στο look σας. Έχω να σας πω ότι σας θαυμάζω και σας ζηλεύω. Ειδικά όταν βλέπω πόσα εναλλακτικά looks μπορεί να πετύχει κανείς με το συγκεκριμένο κούρεμα

τα οποία για έναν ανεξήγητο λόγο φαίνονται ωραιότερα απ’ ότι στα μακριά μαλλιά.

Ειδικά φέτος οι celebrities και οι προσωπικοί τους hairstylsits μας έδωσαν μαθήματα και ιδέες με τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Με τα αξεσουάρ να βρίσκονται στην πρώτη σειρά. Αφού ακόμα κι ένα απλό clip ή μερικά τσιμπιδάκια μπορούν να αναβαθμίσουν το χτένισμα και να το κάνουν να δείχνει σαν να έχει βγει μόλις από τις πασαρέλες.

Και το επιβεβαιώνει το video που ακολουθεί όπου χρειάζονται ένα αξεσουάρ και μία κρέμα φορμαρίσματος για να πετύχετε το ωραιότερο γιορτινό look.

Ισιώνετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας μια μεγάλη βούρτσα και το πιστολάκι. Εκτός αν ανήκετε στις τυχερές με ίσια, φυσικά μαλλιά οπότε και θα αποφύγετε το πρώτο βήμα. Κάνετε χωρίστρα στη μέση και χτενίζετε τα μαλλιά πολύ καλά με μία λεπτή χτένα αυτή τη φορά. Στη συνέχεια απλώνετε σε όλη την επιφάνεια μια κρέμα ή αφρό φορμαρίσματος και λάμψης και χτενίζετε ξανά ώστε να απλωθεί καλά και παντού και να αποκτήσουν τα μαλλιά λείο και sleek look.

Φέρνετε τα μαλλιά σας και από τις δύο πλευρές πίσω από τα αυτιά. Τοποθετείτε τα clips και είστε έτοιμη. Μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό μεταλλικό όπως του video αλλά και πιο glam με πέρλες ή μικρά κρύσταλλα. Αυτό έχει να κάνει με το look που θέλετε να έχετε αλλά και το φόρεμα που έχετε επιλέξει για την ξεχωριστή βραδιά της Πρωτοχρονιάς.

Είναι ότι πιο απλό και τέλειο μπορείτε να πετύχετε σε λίγα μόλις λεπτά


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts) στις 22 Δεκ, 2018 στις 6:13 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Οι berry αποχρώσεις στα χείλη αντικαθιστούν επάξια τις κόκκινες

Τα πιο chic nail art για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα