Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/12

Το λευκό, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο πολυτελές χρώμα και μπορεί άνετα να φορεθεί και τον Χειμώνα -όχι, δεν προορίζεται μόνο για το Καλοκαίρι όπως πιστεύετε πολλές από εσάς. Αν δεν το τολμάτε, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα κομμάτι, όπως φόρεμα ή jumpsuit και να το συνδυάζετε με μαύρα αξεσουάρ.

Σε αυτό το χρώμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό

του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Desiree Fashion, μια ολόσωμη λευκή φόρμα, μακρυμάνικη, με φαρδιά μανίκια και μανσέτα με τρία κουμπιά.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα δαχτυλίδι και σκουλαρίκια με λευκά διακοσμητικά κρύσταλλα Art Wear Dimitriadis, μια φαρδιά μαύρη δερμάτινη ζώνη και ένα ζευγάρι κομψά μαύρα ψηλοτάκουνα δερμάτινα mules, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της εταιρείας Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το highlighter Gold Deposit, Mineralize Skinfinish της MAC και στα χείλη το κραγιόν Matte Kiss, No 72 της Milani.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα banana bun, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλα τα looks, καθημερινά και επίσημα -τι θα λέγατε να το φτιάξετε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς;

Η λευκή ολόσωμη φόρμα είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των celebrities για τις εμφανίσεις τους, τόσο σε διάφορα events, όσο και στην καθημερινή τους ζωή, Καλοκαίρι και Χειμώνα.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις πιο ωραίες που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τις παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Ποιο jumpsuit από τα παρακάτω σας αρέσει και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες; Δείτε τις φωτογραφίες και κατόπιν απαντήστε στην ερώτησή μας.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/12

Keywords
Τυχαία Θέματα