Αν έχετε λεπτά και άτονα μαλλιά πρέπει να ακολουθήσετε τα tips των hairstylists -Θα εκπλαγείτε από τον όγκο

Αν έχετε λεπτά μαλλιά ξέρουμε πόσο ταλαιπωρείστε. Δείχνουν πάντα άτονα και μόνο ο κομμωτής σας μπορεί να δημιουργήσει έξτρα όγκο. Δεν μπορείτε όμως κάθε φορά που λούζεστε να τον έχετε στη διάθεση σας. Το καταλαβαίνουμε. Μόνο οι αδερφές Kardashian-Jenner έχουν το συγκεκριμένο προνόμιο.

Δεν θέλουμε να σκάτε όμως γιατί υπάρχουν μικρά μυστικά που αν τα ακολουθήσετε θα εκπλαγείτε. Τα αποκαλύπτουν οι hairstylists και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε πολύ. 

Δείτε λοιπόν τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

και ξεχάστε τα όλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Stone (@emmastone) στις 8 Απρ, 2019 στις 8:33 μμ PDT

Το σωστό λούσιμο: Γνωρίζουμε πως στο μπάνιο σας υπάρχουν προϊόντα styling που χαρίζουν έξτρα όγκο και είναι στ΄ αλήθεια μια πολύ καλή λύση. Οι ειδικοί όμως επιμένουν πως το προϊόν που θα σας σώσει είναι το σαμπουάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την κατάλληλη φόρμουλα για λεπτά μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) στις 31 Μάι, 2020 στις 10:01 πμ PDT

Conditioner: H ενυδάτωση είναι απαραίτητη αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει και πάλι να είστε προσεκτικές. Καλό είναι να αποφεύγετε τα conditioners που περιέχουν έλαια στη σύνθεση τους. Απλώνετε μικρή ποσότητα στις άκρες και αποφεύγετε τις ρίζες. Καλό είναι επίσης να μη λούζετε καθημερινά τα μαλλιά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ενδιάμεσα dry shampoo.

Στέγνωμα και styling: Αν χρησιμοποιείτε συσκευές θερμότητας είναι απαραίτητη η χρήση προϊόντος προστασίας. Στη συνέχεια γυρίστε το κεφάλι σας και στεγνώστε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σας ή με μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα με την οποία θα χτενίσετε τα μαλλιά σας με φορά προς τα πάνω και προς τα έξω.

Ανασηκώστε τις ρίζες: Αφού στεγνώσετε, ισιώσετε ή δημιουργήσετε κυματισμούς στα μαλλιά σας απλώστε στις ρίζες ένα “root lifter” προϊόν. Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα styling για όγκο γιατί το πιθανότερο είναι τα μαλλιά σας να βαρύνουν και να χάσουν τη φόρμα τους.

Μην τα χτενίζετε πολύ συχνά: Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μεταφέρετε τη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλή στα υπόλοιπα μαλλιά. Αυτό σημαίνει έξτρα λιπαρότητα και κατ’ επέκταση μαλλιά χωρίς όγκο. Αν θέλετε να τα διορθώσετε επιλέξτε μια χτένα με αραιά δόντια και ανασηκώστε τις ρίζες.

Διαβάστε ακόμη:

Αποφάσισες να γίνεις ξανθιά; Πρέπει να μάθεις τα πάντα για τη μάσκα που θα φτιάχνεις μόνη σου και θα σε σώσει!

Οι παλέτες σκιών που θα σας χαρίσουν το πιο cool smokey eye look του Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα