Η Jennifer Lopez θέλει όλες μας να φοράμε οπωσδήποτε αυτό το skincare προϊόν!

Ανάμεσα στις πιο συχνές ερωτήσεις που της κάνουν στις συνεντεύξεις είναι, μεταξύ άλλων, και το πώς περιποιείται την επιδερμίδα της και δείχνει πάντα τόσο φρέσκια και λαμπερή, ακόμα και δίχως ίχνος makeup.

Με αφορμή το λανσάρισμα της JLo Beauty, της σειράς skincare με την υπογραφή της, η Jennifer Lopez απάντησε, φυσικά, και στην παραπάνω ερώτηση, δίνοντας έμφαση σε ένα από τα πιο βασικά skincare

προϊόντα που χρειαζόμαστε όλες.

“Πριν πολλά χρόνια άκουσα αυτή την έκφραση: Μέχρι τα 25 έχεις το πρόσωπο με το οποίο γεννήθηκες αλλά μετά τα 25 έχεις το πρόσωπο που σου αξίζει. Και εκεί σκέφτηκα πως πρέπει να συμπεριφέρομαι ανάλογα. Πρέπει πρώτα να είσαι ένας καλός, όμορφος άνθρωπος μέσα σου αν θέλεις να αντανακλάται αυτό στο πρόσωπό σου. Γίνεσαι αυτό που σκέφτεσαι και αυτό που πράττεις”, είπε η superstar.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JLO BEAUTY (@jlobeauty)

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως κάθε μέρα κάνει δηλώσεις στον καθρέφτη της επαναλαμβάνοντας τη φράση: “Είμαι νέα και διαχρονική σε κάθε ηλικία. Ζω μια όμορφη, περιπετειώδη ζωή με τα παιδιά μου και έχουμε όλοι υγεία, πάντα. Μαθαίνεις να λες στον εαυτό σου όλα αυτά τα σπουδαία πράγματα και έτσι, αυτό το θετικό self-talk οδηγεί το μυαλό σου να δημιουργήσει έναν άνθρωπο όμορφο στην ψυχή και στην όψη”.

Όσο για το πιο σημαντικό μυστικό ομορφιάς που θέλει να μοιραστεί με όλες μας: “Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θέλω να προτρέψω κάθε γυναίκα να μην ξεχνάει να κάνει από τα 15 της, ή και νωρίτερα, είναι να φοράει αντηλιακό κάθε μέρα. Αυτό είναι ένα μεγάλο μυστικό στο skincare γιατί οι περισσότερες γυναίκες φεύγουν από το σπίτι με μισή φροντίδα – δηλαδή, ενώ φοράνε την ενυδατική τους καθημερινά, ξεχνάνε το αντηλιακό.

Αυτή είναι η κίνηση φροντίδας που δεν παραλείπω να κάνω καθημερινά, από τότε που ήμουν 22 χρονών – και για αυτό φρόντισα ώστε η κρέμα ημέρας της σειράς μου να διαθέτει και SPF, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μείνει απροστάτευτη η επιδερμίδα”, είπε η Jennifer Lopez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JLO BEAUTY (@jlobeauty)

Και πράγματι, ανάμεσα στα αμέτρητα celebrity beauty tips που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς, αν υπάρχει ένα που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις, αυτό είναι να μην βγαίνεις από το σπίτι αν δεν έχεις πρώτα προστατέψει την επιδερμίδα σου από τον ήλιο με το κατάλληλο SPF!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το καινούριο mani της Kylie Jenner είναι, ίσως, το καλύτερο που έχει κάνει μέχρι σήμερα!

Gwyneth Paltrow, JLo, Blake Lively κ.α. αγαπημένες celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς που έμαθαν από τη μαμά τους!

Huda Kattan: Το μυστικό ομορφιάς που έμαθε από τη μαμά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα