Αν ακολουθήσεις αυτά τα βήματα θα λάμπεις σαν σταρ στο κόκκινο χαλί!

Οι celebrities που στο κόκκινο χαλί λάμπουν σαν να φωτίζονται εσωτερικά, προετοιμάζουν την επιδερμίδα τους 30 μέρες πριν από κάποιο μεγάλο red carpet event! Ξέρω τι θα πεις, τους το προετοιμάζουν, δεν το κάνουν μόνες τους… δίκιο έχεις αλλά τα βήματα είναι στην ουσία απλά και τα ξέρω. Το ότι εκείνες απολαμβάνουν περιποιήσεις από ειδικούς δεν σημαίνει πως δεν μπορείς κι εσύ να κάνεις μόνη σου ό, τι κάνουν! Κυρίως όταν μιλάμε για τρία, απλά βήματα! Πάμε να τα δούμε;

Σωστός

καθαρισμός
Και δεν εννοούμε επιμελής καθαρισμός αλλά καθαρισμός με τα σωστά προϊόντα. Το σαπούνι αφυδατώνει το δέρμα και για να κάνεις το δικό σου να λάμψει δεν πρέπει να του στερήσεις ούτε ίχνος υγρασίας. Γι᾽αυτό αντάλλαξε το σαπούνι του προσώπου σου με ένα έλαιο ή με ένα σαπούνι χωρίς σαπούνι και κάθε βράδυ κάνε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο για 1 λεπτό.

Βαθύς καθαρισμός
Το καθημερινό πλύσιμο του προσώπου ναι μεν καθαρίζει αλλά δεν καθαρίζει βαθιά. Για να μοιάζει το δέρμα σου φωτισμένο από μέσα προς τα έξω πρέπει οι μάσκες να γίνουν μέρος της περιποίησής σου. Μια φορά την εβδομάδα κάνε μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό με άργιλο που θα απομακρύνει τους ρύπους και θα αφήσει το δέρμα σου να αναπνεύσει.

Καλή ενυδάτωση
Τίποτα δεν είναι πιο ενυδατικό από το υαλουρονικό οξύ και αυτό πρέπει να βάλεις στην βραδινή σου περιποίηση. Περίμενε όμως, δεν φτάνει απλά μια κρέμα ή ένας ορός που να το περιέχει. Πρέπει να το εφαρμόσεις με… γροθιές! Ναι καλά διάβασες. Πέρνα το προϊόν στα μάτια σου και σφίξε τα χέρια σου σε γροθιές. Έπειτα, κάνε καλό μασάζ σε όλο σου το πρόσωπο με κινήσεις από τον λαιμό και προς τα επάνω ώστε το δέρμα σου να απορροφήσει όσο το δυνατόν περισσότερο προϊόν.

Αν κάνεις για 4 εβδομάδες αυτή την ρουτίνα, δηλαδή καθημερινό καθαρισμό χωρίς σαπούνι, μάσκα με άργιλο μια φορά την εβδομάδα και κάθε βράδυ μασάζ με υαλουρονικό οξύ, θα λάμπεις όπως ποτέ άλλοτε. Δοκίμασέ το!

Διάβασε ακόμα:

Τα μαλλιά της Kim ήταν ένα ψέμμα..

10 προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις έστω μια φορά

Scrub! Scrub! Scrub! Αυτά είναι τα αγαπημένα μας απολεπιστικά σώματος

Keywords
Τυχαία Θέματα