Αν αγαπήσατε όσο κι εμείς το χρώμα στα χείλη της Meghan Markle δείτε τα κραγιόν που θα σας βοηθήσουν να το αποκτήσετε

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται στο Λονδίνο και όπως καταλαβαίνετε είναι το θέμα της εβδομάδας για τους Βρετανούς, Όλα τα φώτα έπεσαν στη Δούκισσα του Sussex και το beauty look της πέρασε από το μικροσκόπιο. Το πρώτο που μας έκανε εντύπωση ήταν το μήκος των μαλλιών και οι ειδικοί τόνισαν πως πρόκειται πιθανότατα για extensions μιας και είναι αδύνατον να μάκρυναν τόσο πολύ

σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Το δεύτερο δυνατό σημείο ήταν το χρώμα στα χείλη της. Τα είπαμε άλλωστε. Η Megan απελευθερώθηκε από τους κανόνες του παλατιού και το πρωτόκολλο και μπορεί πλέον να βάφει τα νύχια της μαύρα, να φορά highlighter και να ζητά από τον προσωπικό  της hairstylist  να της τοποθετήσει extensions. Εν ολίγοις επιστρέφει αργά αλλά δυναμικά στην παλιά της ζωή.

Στην τελευταία της εμφάνιση στο Λονδίνο φόρεσε ένα τιρκουάζ φόρεμα της Victoria Beckham, μάζεψε τα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά και άπλωσε στα χείλη της μια σκούρα κόκκινη απόχρωση κραγιόν με vinyl φινίρισμα που ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας της. Εμείς ξετρελαθήκαμε και αυτός είναι ο λόγος που βρήκαμε τα κραγιόν που θα μας βοηθήσουν να αντιγράψουμε το look.

Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Rock’n Shine Lipstick, Rock’n Red: Αφήνει την ωραιότερη berry απόχρωση στα χείλη ενώ ενυδατώνει τα χείλη αφήνοντας ένα sparkly τελείωμα.

Chanel Rouge Allure Ink Fusion Second-Skin Intense Matte Liquid Lip Colour, Pourpre: Χαρίζει έντονο χρώμα που διαρκεί. Επειδή η υφή του είναι ματ θα πρέπει να απλώσετε από πάνω ένα διάφανο gloss.

Shiseido Crystal Gel Gloss, Clear: Αν έχετε ήδη κραγιόν στην ίδια απόχρωση της Meghan αλλά δεν έχει την υπέροχη λάμψη το συγκεκριμένο προϊόν θα σας βοηθήσει να την αποκτήσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Το iconic χρώμα στα μαλλιά της JLo κρύβει μυστικά και η προσωπική της haircolorist τα αποκαλύπτει

H Meghan Markle βρίσκεται στο Λονδίνο και όλοι μιλούν για τα μαλλιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα