Αμάντα Γεωργιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό της Eurovision 2022

Η Αμάντα Γεωργιάδη κατάφερε με το «Die Together» να κατακτήσει για την Ελλάδα την 8η θέση στον τελικό της Eurovision 2022, με 215 βαθμούς!

Λίγο πριν επιστρέψει στην χώρα μας, η 25χρονη τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media προκειμένου να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν σε αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι!

Δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το Para Olimpico στο Τορίνο, μέσα στις οποίες ποζάρει μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό και τον σύντροφό της, η Αμάντα Γεωργιάδη έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους – είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί».

Δείτε την σχετική της ανάρτηση: 

View this post on Instagram

A post shared by Amanda Georgiadis Tenfjord (@amandatenfjord)

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2022-Ανδρομάχη: Επέστρεψε στην Αθήνα μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό -«Δε μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε»

Δέσποινα Μοίρου για Θανάση Ευθυμιάδη: «Δεν ευθυνόταν εκείνος τελικά για την απομάκρυνση μου»

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Λύγισε” on air με την απώλεια που είχε τα ξημερώματα -«Έζησα μία από τις πιο δύσκολες νύχτες της ζωής μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα