Αλλάξτε χρώμα στα μαλλιά σας χωρίς να φοβάστε τίποτα!

Και πού ξεσκάμε συνήθως εμείς οι γυναίκες; Στα μαλλιά μας! Το κούρεμα δύσκολα το αλλάζουμε αλλά το χρώμα… είναι πρωταρχικής σημασίας. Είναι ισχυρός παράγοντας αυτοπραγμάτωσης κι ένας τρόπος να αλλάξουμε το πώς μας βλέπουν οι άλλοι.

Τι γίνεται όμως με την πιθανή φθορά; Πολλές γυναίκες που θα ήθελαν να πειραματιστούν με το χρώμα, επιλέγουν να «παίξουν» εκ του ασφαλούς κι αυτό γιατί δεν είναι σίγουρες αν θα καταφέρουν να προσφέρουν στα μαλλιά τους την απαιτούμενη φροντίδα.

Στην αγορά της περιποίησης μαλλιών, οι

λύσεις είναι περιορισμένες και δεν καλύπτουν όλη την γκάμα των χρωμάτων και των αναγκών των βαμμένων μαλλιών. Μέχρι τώρα…

Η Kérastase παρουσιάζει με υπερηφάνεια την Chroma Absolu: μια ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη σειρά περιποίησης για βαμμένα μαλλιά που επανορθώνει την τρίχα από μέσα προς τα έξω, όποια υπηρεσία βαφής κι αν επιλέξετε να κάνετε.

Η Kérastase υιοθετεί μια προσέγγιση υψηλής αποτελεσματικότητας, εμπνευσμένη από την περιποίηση της επιδερμίδας, για να ενισχύσει και να προστατεύσει την υγεία της τρίχας.

Η Chroma Absolu επεκτείνει την πρωτοποριακή περιποίηση των βαμμένων μαλλιών καλύπτοντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα αποχρώσεων, υφών και συχνοτήτων. Τώρα, όλες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν βαφή σε ό,τι χρώμα θέλουν – χωρίς να θυσιάζουν την υγιή όψη των μαλλιών τους.

Η Kérastase διώχνει τον φόβο της φθοράς, με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που φροντίζουν τα βαμμένα μαλλιά από μέσα προς τα έξω.

Η Chroma Absolu προστατεύει την ακεραιότητα των μαλλιών –κάτι που κάνει επίσης το χρώμα να διαρκεί περισσότερο. Χρησιμοποιώντας έναν στρατηγικό συνδυασμό ισχυρών οξέων γνωστών για τις επουλωτικές τους ιδιότητες, οι συνθέσεις Chroma Absolu διεισδύουν μέχρι τον πυρήνα της τρίχας, δρώντας από μέσα προς τα έξω, για να διατηρήσουν το χρώμα και να αφήσουν τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα, με έντονη λάμψη.

Η νέα σειρά παρουσιάστηκε πρόσφατα σε ένα ξεχωριστό digital event με εκλεκτούς καλεσμένους που μοιράστηκαν τα μυστικά της περιποίησης των βαμμένων μαλλιών και την εμπειρία του χρώματος σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ανάμεσά τους, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου που αποτελεί κεντρικό πρόσωπο της σειράς Chroma Absolu στην Ελλάδα. «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον κι εγώ στην οικογένεια της Kérastase! Πάντα αγαπούσα αυτό το brand γιατί έχει μια ολόκληρη φιλοσοφία περιποίησης, βασισμένη στην επιστήμη και στις ξεχωριστές ανάγκες των μαλλιών. Για εμένα η Kérastase σημαίνει αυτοπεποίθηση και φροντίδα! Την έχω συνδέσει με στιγμές στις οποίες θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να περιποιηθώ τον εαυτό μου, είτε στο κομμωτήριο, είτε στο σπίτι. Αυτό όμως που είναι πιο σημαντικό είναι ότι η φροντίδα αυτή ξεπερνάει το κομμάτι των μαλλιών, φτάνει μέχρι  την ψυχολογία της γυναίκας και τελικά μέχρι τον πλανήτη μας» δηλώνει η ίδια.

Ρίξε μία ματιά:

6+1 σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά: Ποιο είναι το ιδανικό για εσένα;

Know How: Οι τροφές που θα χαρίσουν απίθανη λάμψη στα μαλλιά σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα