«Μού έχουν καταλογίσει ότι έχω πάει στην Αννίτα Πάνια για να βρω γυναίκα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε σήμερα (08/02) ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο γνωστός πνευμονολόγος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην αγάπη του για το τραγούδι, και στα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για εκείνον, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία δυο χρόνια η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει αρκετά. Η ενασχόληση με την πανδημία έχει αυξήσει σε σημαντικό ποσοστό τον φόρτο εργασίας. Δηλαδή, για να βγεις στην τηλεόραση στις 7 το πρωί δε φτάνει να έχεις ξυπνήσει στις πέντε για να ετοιμαστεί πρέπει να έχεις ενημερωθεί

και για το τι τελευταίο έχει συμβεί στην επιστήμη. Άρα, πρέπει να έχεις ξυπνήσει στις 4 ή τις 4.30. Μου άρεσαν οι ταβέρνες, πήγαινα και πηγαίνω ακόμα σε ταβέρνες με τους φίλους μου και τραγουδάω. Μου αρέσει το λαϊκό τραγούδι και τραγουδάω χρόνια. Κακοποιώ το τραγούδι για να το πω έτσι.

Μέχρι το να βγαίνει βίντεο που τραγουδάω και να γράφεται ότι πήγα στην εκπομπή της κυρίας Πάνια για να βρω γυναίκα, υπάρχει μια τεράστια απόστασης. Η σύζυγός μου γέλαγε με αυτό. Από ένα σημείο και έπειτα η γελοιότητα δε σου κάνει αίσθηση. Μπορώ να τραγουδήσω πάνω από 500 τραγούδια αλλά είμαι αρκετά ατάλαντος για να γίνω τραγουδιστής…» .

Δείτε το βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της στα χιόνια

Survivor: «Ο Κώστας Πηλαδάκης είναι αρκετά στεναχωρημένος με το θέμα της Ναυσικάς»

Survivor: «Ο Γιάννης Τσολάκης έχει σχέση εκτός παιχνιδιού»

Keywords
Τυχαία Θέματα