Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Δημοσίευσε τόπλες φωτογραφία της ξαπλωμένη στην αμμουδιά

Πρόκειται για μια τραγουδίστρια, η οποία της αρέσει να επικοινωνεί με τον κόσμο και αυτό το πετυχαίνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram. Αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της και τις περισσότερες φορές οι followers της, της κάνουν πολύ θετικά σχόλια.

Ο λόγος για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία που αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της, από το παρελθόν, στην οποία φαίνεται να ποζάρει τόπλες ξαπλωμένη στην αμμουδιά της παραλίας.

Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε: «Tbt 2002: κάπου στον πλανήτη …είναι ωραίο να ονειρεύεσαι… Θέλω βόλτες ταξίδια, γλυκά, φαγητά, να ξαπλώσουμε μπρούμυτα στην αμμουδιά, θέλω στη παραλία να ανάψω ΦΩΤΙΑ, κολύμπι ωρών στα ρηχά η στα βαθειά. Θέλω να μαυρίσω και να μείνω έτσι ΠΑΝΤΑ, με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας να χορέψω λαμπάντα, ν’ αρπάξω το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ απο μια μπάντα και να φωνάξω ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΜΗΝ!!! Φιλιά!!!».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις 19 Ιούλ, 2018 στις 4:20 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Γιατί η σύντροφος του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ δεν πήγε στην κηδεία του;

Keywords
Τυχαία Θέματα