5 λόγοι για να δοκιμάσεις one night stand…

Στις διακοπές όλα είναι λίγο πιο ανάλαφρα, από τα ρούχα μέχρι τη διάθεσή μας. Εκεί λοιπόν που θα πίνεις το ποτό σου σε κάποιο beach bar και θα σε φλερτάρει ένας ωραίος Ιταλός τουρίστας θα σκεφτείς αν πρέπει να πειραματιστείς με το one night stand, που για πολλούς είναι taboo αλλά εμείς σου έχουμε 5 καλούς λόγους για να το δοκιμάσεις…

#1. Γιατί δεν θες δεσμεύσεις αλλά θες

απλά λίγο σεξ. Είναι απόλυτα σεβαστή επιθυμία και έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις αρκεί να μην ξεχνάς ποτέ τις προφυλάξεις!

#2. Θα είναι το πιο χαλαρό σεξ που έχεις κάνει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, ούτε αν θα είσαι καλή, ούτε αν έχεις λίγα κιλάκια παραπάνω ή αν έχεις κυτταρίτιδα… Άλλωστε θα τον ξαναδείς;

#3. Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον πρώην. Εντάξει, ίσως δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά μια μικρή βοήθεια θα στη δώσει!

#4. Θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Όσο σίγουρη και αν είσαι για τον εαυτό σου, λίγο φλερτ και μια μικρή επιβεβαίωση μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην αυτοπεποίθησή σου.

#5. Είναι καλύτερο από το friends with benefits. Ναι και στα δύο δεν υπάρχει το σενάριο της σχέσης όμως στο one night stand δεν υπάρχει καν συναίσθημα κάτι που το κάνει ακόμα πιο ξέγνοιαστο.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το καλοκαιρινό φρούτο είναι έξτρα διεγερτικό…

Keywords
Τυχαία Θέματα