Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Τα έντυπα “μοίραζαν κληρονομιές” με ψεύδη, γιατί αυτά θεωρούνται ότι πουλάνε»

Για τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά στο νοσοκομείο πριν «φύγει» από τη ζωή και τα ζητήματα που προέκυψαν με την περιουσία του μετά τον θάνατό του μίλησε η Αλίκη Κατσαβού στο περιοδικό «Χάι» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Θέλω να μου πεις ποια ήταν τα τελευταία λόγια που σου είπε ο Κώστας Βουτσάς πριν κλείσει τα μάτια του;

Ο Κώστας προσπαθούσε να μου αφιερώσει ένα τραγούδι, αλλά λόγω της τραχειοστομίας δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τα χείλη του. Έπαιζε ένα ραδιόφωνο στο δωμάτιο. Δεν καταλάβαινα ότι ο Κώστας μου έλεγε «άκου» και δεν

πρόλαβα να αναγνωρίσω ποιο τραγούδι ήταν! Του είπα: «Συγγνώμη δεν κατάλαβα, ήθελες να μου το αφιερώσεις;». Και εκείνος έγνεψε καταφατικά! Η κουβέντα του που ξεχώρισα εκείνη την ημέρα ήταν «θέλω να βγω γρήγορα έξω» που έδειχνε ξεκάθαρα την αγάπη του για τη ζωή αλλά και τη δύναμη και το πείσμα του να ξεπερνά τις δυσκολίες!

Έχουν λυθεί τυχόν ζητήματα που προέκυψαν με την περιουσία του Κώστα Βουτσά;

Κανένα «ζήτημα» δεν προέκυψε κατά τη γνώμη μου σε σχέση με την περιουσία του Κώστα. Πριν τον θάνατό του ακόμη τα έντυπα «μοίραζαν κληρονομιές» με ψεύδη, με τα οποία γελούσε και ο ίδιος και αυτό συνεχίστηκε και μετά το θάνατό του γιατί αυτά θεωρούνται ότι “πουλάνε”. Στην πραγματικότητα έγιναν αυτά που ορίζει ο νόμος μετά το θάνατο του. Το μόνο λυπηρό είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν, ακόμη και σήμερα, ότι εγώ πλούτισα χάρη στον Κώστα. Αυτό δεν ισχύει και το αποδεικνύει η ίδια μου ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

 GNTM: Την κατέβαλε το άγχος και κατέρρευσε

 GNTM: Η απρόσμενη αποχώρηση έφερε τα πάνω-κάτω

 Eurovision: Πέθανε φιναλίστ του ελληνικού τελικού

Keywords
Τυχαία Θέματα