Αλέξης Κούγιας για τη νέα σχέση της Εύης Βατίδου: «Να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά»

Σε νέα σχέση είναι εδώ και λίγο καιρό η Εύη Βατίδου! Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγός του Αλέξη Κούγια διατηρεί δεσμό με έναν άντρα που ονομάζεται Ηλίας Κωνσταντίνου και δείχνει να είναι full in love!

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και -μεταξύ άλλων- μίλησε νέα σχέση της πρώην γυναίκας του, καθώς

και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Θέλω να σας πω ότι το βασικό πρόβλημα της υγείας μου, δηλαδή ο καρκινικός όγκος που βρέθηκε κοντά στους λεμφαδένες και που χρειάστηκε να αφαιρεθούν και οι 39 λεμφαδένες, έχει εξαλειφθεί. Επειδή ο καρκίνος είναι ένα ύπουλο γεγονός, είναι μια ύπουλη ασθένεια, θα χρειαστεί επί δύο χρόνια να κάνω μια σειρά ορμονοθεραπειών. Ο καρκίνος έχει τελειώσει για μένα».

Για τον νέο δεσμό της Εύης Βατίδου: «Ακούστε κάτι, αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Έχω κάνει μια δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτός ο γάμος έχει τελειώσει από το 2007, έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια.

Και εκείνο που μπορώ να πω μόνο και αυτό είναι και μια προτροπή, και προς την πρώην σύζυγό μου, να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά τα οποία εξελίσσονται εξαιρετικά και έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη μελλοντική τους ζωή, ποιος είναι ο πατέρας τους, ποια είναι η μητέρα τους και τι κάνουν στη ζωή τους. Ούτε πριν παντρευτώ, ούτε μετά που τελείωσε ο γάμος αυτός, εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει οποτεδήποτε, μια προσωπική μου σχέση».

Διαβάστε επίσης:

Η τραγωδία στην Άρτα και το «Σύνδρομο ξεχασμένου μωρού» –Ποια είναι η εξήγηση για τα περιστατικά

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Με έξι κουμπάρους και πάνω από 300 καλεσμένους ο γάμος τους -Όλες οι λεπτομέρειες

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Της έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα