Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Η επικοινωνία με τη Ναταλία Γερμανού μετά την παρεξήγηση με τις δηλώσεις του

Στο Πρω1νό βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Ήλιος», ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.  Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίες έπαιξαν στον αέρα της εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με μοντάζ που ο ίδιος χαρακτήρισε σε ανάρτησή του ως  «κακό» ζητώντας την αποκατάσταση του ονόματός του.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ τι έχει προηγηθεί.

Όπως εξήγησε στη Φαίη και στον Γιώργο Λιάγκα ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου «όταν είναι μία συνέντευξη 30-40 λεπτών και στον αέρα πρέπει να βγουν δύο λεπτά είναι λογικό

να κοπούν διάφορα. Το έχω ξανασυναντήσει. Από εκεί και πέρα, αυτό που κόπηκε, ήταν αυτό για το οποίο αντέδρασε η κυρία Γερμανού, για τον Λιγνάδη κτλ. Είπα την αλήθεια, ότι τον είχα καθηγητή και ότι εμένα δεν μου είχε κάνει κάτι. Από εκεί και πέρα είπα και τις θέσεις μου. Κόπηκε όλο το υπόλοιπο και η κυρία Γερμανού αντέδρασε».

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι υπήρξε επικοινωνία τόσο με τον δημοσιογράφο που έκανε τη συνέντευξη, όσο και με τη Ναταλία Γερμανού με εγγυήσεις από την πλευρά τους ότι οι δηλώσεις του θα προβληθούν ολοκληρωμένες.

«Επικοινώνησε μαζί μου, έκανε repost την ανάρτησή μου και μου εγγυήθηκε ότι τη βδομάδα που έρχεται θα παιχτεί ολόκληρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έβλεπα και με πήραν άνθρωποι της οικογένειάς μου πανικόβλητοι. Με ρωτούσαν τι συνέβη και τι έχει πάει λάθος. Επικοινώνησα κι εγώ με κάποιους ανθρώπους» ανέφερε στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, ο οποίος εξήγησε πως ο ίδιος είναι υπερήφανος για τον χώρο της υποκριτικής στον οποίο βρίσκεται, καθώς υψώθηκε ένα τείχος στις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Δείτε όσα είπε στην συνέντευξή του:

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Συνατσάκη: Η αντίδρασή της στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Ίαν Στρατή

Ο ΑΝΤ1 αποδοκιμάζει το περιστατικό στο Rouk Zouk – Η ανακοίνωση του σταθμού

Νίκος Μουρατίδης: Ο «άγνωστος» γιος του και ο γάμος που έκανε στο παρελθόν

Keywords
Τυχαία Θέματα