Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» -Συντετριμμένη η οικογένειά του

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης “έφυγε” χτες (14/10) από τη ζωή στα 43 του χρόνια, ύστερα από διετή μάχη που έδωσε με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη, αφού ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον αθλητικό χώρο όσο και γενικά.

Συγγενείς,

συναθλητές, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου, αποχαιρέτησε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) τον αθλητή στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, με τη σορό του να εκτίθεται προς χαιρετισμό στον Ιερό Ναό από τις 15.00.

Η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έγινε δημοτική δαπάνη, ενώ θερμή παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων ήταν να γίνουν δωρεές εις μνήμην του στα παρακάτω ευαγή ιδρύματα: Φλόγα- Σύλλογος Γονέων Παίδων Με Νεοπλασματική Ασθένεια, ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Η σύζυγος του δύο φορές Ολυμπιονίκη, Δώρα Τσαμπάζη, καθώς και η αδερφή του, έφτασαν συντετριμμένες στην εκκλησία, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία ο μπαμπάς του αθλητή φώναξε πάνω από το φέρετρο: «Παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό»

Φωτογραφίες/Βίντεο: Thes.gr

Διαβάστε επίσης:

«Είμαι ο μόνος που άντεξε πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Πάνος Ιωαννίδης: «Το παιδί μάς ένωσε περισσότερο με τη σύντροφό μου»

Κολωνός: Η απάντηση του Χάρη Ρώμα για τη γνωριμία και τις φωτογραφίες με τον 53χρονο

Keywords
Τυχαία Θέματα