Silver toned: Η τάση που κυριαρχεί στα κοσμήματα αυτή τη σεζόν!

Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει φέτος πιο maximal και YK2 trends στα κοσμήματα όπως chunky δαχτυλίδια, έντονα χρώματα και χάντρες, αλλά και πολλά body chains.

Παρόλα αυτά όμως τα silver toned κοσμήματα εξακολουθούν να αποτελούν μια από τις αγαπημένες μας επιλογές ever.

Μία minimal chic και με νοσταλγικό vibe τάση που είναι η ιδανική για να ταιριάξουμε τέλεια με τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικά μας look.

View this post on Instagram

A post shared by Polina Ilieva (@polinailieva)

View this post
on Instagram

A post shared by MARIA BLACK (@mariablackjewellery)

Σας προτείνουμε λοιπόν να ενδώσετε σε minimal ή πιο bold aσημένια κοσμήματα και να τα φορέσετε είτε μόνα τους, είτε κάνοντας ένα τέλειο mix and match με άλλα αγαπημένα σας κοσμήματα σε χρυσούς τόνους ή με μία πιο εντυπωσιακή sparkly επιλογή.

Τα silver κοσμήματα είναι κομψά, sleek αλλά και με μία edgy διάθεση.

Τα έχουμε δει σε πολλά fashion runways για φέτος από τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη, όπως είναι: Balmain, Lanvin , Bottega Veneta και Saint Laurent αλλά και στον διαχρονικό οίκο κοσμημάτων, Cartier μέσα από ένα collaboration με το Japanese luxury brand, Sacai.

Saint Laurent

Saint Laurent

Τα ασημένια κοσμήματα είναι η πιο φρέσκια επιλογή και τέλεια για ένα jewellery layering όπως πολλές αλυσίδες λαιμού, σκουλαρίκια αλλά και δαχτυλίδια φορεμένα ακόμα και διπλά.

Οι ασημένιοι τόνοι στα κοσμήματα κολακεύουν επίσης όλα τα skin tones από την πιο λευκή επιδερμίδα μέχρι την πιο μαυρισμένη.

Μια ματιά ακόμα:

Φόρεμα με μπότες! Ο hot συνδυασμός που θα κάνεις όλη την ημέρα!

Grey love! Stylish σύνολα από τις fashionistas του Instagram που σας προτείνουμε να αντιγράψετε

4+1 super στυλάτα casual city look για να εμπνευστείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα