H Betina Goldstein δημιούργησε το τέλειο χρυσό μανικιούρ και σας δείχνει πως μπορείτε να το αντιγράψετε!

Τη μεγάλη αδυναμία που έχουμε στη Betina Goldstein τη γνωρίζετε. Δημιουργεί τα πιο κομψά nail looks ever και μάλιστα σε κοντά νύχια.

Παράλληλα αγαπάει πολύ τις πέρλες και ο τρόπος που τις χρησιμοποιεί στο μανικιούρ είναι μαγικός. Έχουν γίνει huge trends ακόμη και τα πιο εξεζητημένα. Η Goldstein, ακόμη κι όταν απλώνει χρυσό βερνίκι στα νύχια του χαρίζει μια minimal και chic, ανεπανάληπτη πινελιά.

Ο λογαριασμός της στo Instagram είναι ένας από τους πιο δημοφιλής με 327 χιλιάδες, πιστούς followers. Τους τελευταίους μήνες

εκτός από τα nail looks που δημιουργεί ανεβάσει και video που δείχνει όλη τη διαδικασία.

Το τελευταίο της μανικιούρ είναι απλά τέλειο, glam και πανεύκολο. Πρόκειται για ένα χρυσό look στολισμένο με μια μικροσκοπική πέρλα σε δύο από τα νύχια. Θα χρειαστείτε λίγα μόλις λεπτά για να το αντιγράψετε. Αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα.

Αρχικά θα απλώσετε σε όλη την επιφάνεια των νυχιών σας το χρυσό βερνίκι. Η Goldstein χρησιμοποίησε το  Chanel Le Vernis, Chaîne D’Or.

Στη συνέχεια τοποθέτησε την πέρλα στη βάση του δείκτη και του μέσου. Αν δεν έχετε το ειδικό εργαλείο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τσιμπιδάκι φρυδιών.

Τέλος απλώνετε το top coat και το μανικιούρ σας είναι έτοιμο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

To νέο hair look της Bella Hadid είναι 70’s και τέλειο για το φετινό Χειμώνα!

Η Heidi Klum με το πιο ανατρεπτικό χρώμα στα μαλλιά της -Σας αρέσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα