Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Το unfollow του Στάθη Σχίζα είναι μικροπρέπειες που δεν με εκφράζουν»

Μετά τον χωρισμό τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον από το Instagram.

«Η κανονική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media και στο Instagram, νομίζω πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό λίγο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, έχω υπάρξει αρκετά χρόνια σε σχέση με τον πρώην άντρα μου που ήμασταν 7 χρόνια και τώρα με τον

Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη μου», είχε δηλώσει η γνωστή επιχειρηματίας για το εν λόγω γεγονός.

Η κάμερα του «Πρωινού μας» και η Σοφία Ραυτοπούλου συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την Τρίτη 9/5 στη φωτογράφιση για τη νέα συλλογή με τα μαγιό της, όπου -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για το νέο κεφάλαιο της ζωής της, αλλά και για το unfollow του πρώην αγαπημένου της.

Για την πρόσφατη μετακόμισή της σε νέο σπίτι, είπε αρχικά: «Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση και σε κάθε αλλαγή».

Όσο για το unfollow του Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό τους, τόνισε στη συνέχεια ότι «όλα αυτά είναι μικροπρέπειες που δεν με εκφράζουν. Δεν ξεκίνησε από εμένα όλο αυτό, είμαστε εδώ για δουλειά όμως και τα φιλιά μου σε όλους».

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2023: Η εμφάνιση – αστραπή του Βασιλιά Κάρολου και της Βασίλισσας Καμίλα – Βίντεο

Θοδωρής Φέρρης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Αναβάλλεται η πρεμιέρα

Survivor All Star: Αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι – «Να με αγαπάτε και να με σκέφτεστε»

Keywords
Τυχαία Θέματα