Βασίλης Γκουρούσης: Θα κινηθεί νομικά για τη διαμάχη Παυλίδου-Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη κατά του Μάνου Παπαγιάννη, ζητώντας του το ποσό των 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη, με αφορμή το καταγγελλόμενο περιστατικό στην παράσταση «Πετάει πετάει» το 2018.

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος ήταν θεατρικός παραγωγός στην εν λόγω παράσταση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και -μεταξύ άλλων- εξήγησε πως θα κινηθεί νομικά κατά όλων όσοι έπαιξαν ρόλο στο να «χαλάσει» απρόσμενα η συγκεκριμένη δουλεία.

«Ήξερα

ότι έχουν διευθετήσει το θέμα με τους δικηγόρους για ένα μικροποσό. Μάλλον δεν θα το έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης και τώρα η Σοφία Παυλίδου ζητάει περισσότερα. Αλλά γιατί έπαθε ηθική βλάβη η Σοφία; Δεν καταλαβαίνω.

Η παράσταση τελείωσε 11 Γενάρη, δεν ξανάρθε κι εμείς την πληρώσαμε για όλη τη σεζόν. Εμείς πάθαμε ζημιά, το θέατρο. Εμείς χάσαμε τα λεφτά μας, όλα. Οι άλλοι τι έχασαν δηλαδή και κάνουν αγωγές;», είπε αρχικά ο θεατρικός παραγωγός.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Γκουρούσης πρόσθεσε: «Εγώ και η Παναγοπούλου πάθαμε τη βλάβη και μέχρι σήμερα δεν κάναμε αγωγές. Αλλά τώρα, επειδή δεν το ήξερα, σας το λέω δημόσια ότι θα κινηθώ κι εγώ νομικά εναντίον όλων όσοι μας χάλασαν την παράσταση. Έχω μιλήσει και με τη Βάσια να το κάνουμε μαζί».

Κλείνοντας, ο ίδιος επισήμανε: «Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα από τη στιγμή που τους έχουμε αποζημιώσει, για να μην έχουν να λένε. Η Σοφία και ο περίγυρός της για κάποιον λόγο τα έχουν μαζί μου».

Διαβάστε επίσης: 

Βασίλης Καρράς: Οι πρώτες on camera δηλώσεις μετά την απώλεια 42 κιλών – «Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά;»

Eurovision 2023: Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο Α’ Ημιτελικός -Πώς κινήθηκε ο ανταγωνισμός;

Σμαράγδα Καρύδη: Τα παιδικά της χρόνια και η σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη – «Ευτυχώς, δεν έμπλεξα πολύ σοβαρά»

Keywords
Τυχαία Θέματα