Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε αν έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό

Μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες στη ζωή της. Η επιχειρηματίας δείχνει να ξεπερνά τις δύσκολες στιγμές με αρκετή δουλειά και πολλές εξόδους με τους φίλους της.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η ίδια απάντησε -μεταξύ άλλων- για την εμφάνισή της στο «Πρω1νό» του ANT1, αλλά και για το ενδεχόμενο να έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Για την παρουσία της στο «Πρω1νό»

και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα: «Ήμουν καλεσμένη, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, θα πω ότι ήταν πιο πολύ συνέντευξη αυτό το κάλεσμα. Εγώ δεν το είδα σαν δοκιμαστικό. Γενικά συμπαθώ πολύ τον Γιώργο και τον εκτιμώ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστούμε, ανεξάρτητα από αυτήν την εκπομπή κι είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε προκύψει από εδώ και πέρα».

Για το ενδεχόμενο να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα: «Πω πω πω είναι πάρα πολύ νωρίς εννοείται να προχωρήσω στην προσωπική ζωή μου κι είναι και πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση. Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι πολύ νωρίς. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι με τα επαγγελματικά μου.

Πολλές φορές όταν είσαι σε μία σχέση, δίνεις παραπάνω χρόνο στην σχέση κι αφήνεις λίγο πίσω το επαγγελματικό κομμάτι, οπότε έχω κάνει focus στο μαγαζί μου, στα ρούχα, στα τηλεοπτικά. Δεν είμαστε τσακωμένοι με τον Στάθη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει στην ζωή μου πολύ έντονα, με πολύ έντονα συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, κρατώ μόνο τα καλά».

Διαβάστε επίσης: 

Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία»

Μαρία Μενούνος: «Ήταν δύσκολη η μάχη μου με τον καρκίνο, με βοήθησε o Άγιος Νεκτάριος»

«Δεν υπήρχε λόγος o Στηβ Κακέτσης να ζει με τον τρόπο που ζούσε -Είμαι χαρούμενος με το συμβάν»

Keywords
Τυχαία Θέματα