Αλέξανδρος Σκουρλέτης -Αφροδίτη Λιάντου: Οι τρυφερές αναρτήσεις μετά την σοκαριστική δολοφονία της Μυρτάλης στη «Γη της Ελιάς»

Μια από τις πιο σοκαριστικές και καθηλωτικές σκηνές της δραματικής σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς» παρακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής (19/5) το τηλεοπτικό κοινό.

Η σκηνή δεν είναι άλλη από αυτή που ο Αλέξης σκοτώνει με τα ίδια του τα χέρια την αγαπημένη του Μυρτάλη, όταν συνειδητοποιεί ότι είναι έτοιμη να φύγει από την Μάνη και να ταξιδέψει στην Ελβετία.

Οι χρήστες του Twiter συγκλονίστηκαν με τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας από τον άντρα που την είχε ερωτευτεί παράφορα, ενώ παράλληλα σημείωσαν πως δεν της άξιζε αυτό το τραγικό

τέλος στη σειρά.

Μετά την ολοκλήρωση του χτεσινού επεισοδίου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της συντρόφου του, Αφροδίτης Λιάντου, εκφράζοντας την περηφάνια του για εκείνη.

«Είσαι υπέροχη! Μπράβο σου αγάπη μου», έγραψε ο ηθοποιός για την Αφροδίτη Λιάντου.

Η Αφροδίτη Λιάντου αναδημοσίευσε στο προφίλ της την τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της και έγραψε: «Εσύ είσαι υπέροχος! Ευχαριστώ για όλα. Σ’αγαπώ».

Διαβάστε επίσης:

Γαβαλάς για Νομικού: «Το φόρεμα που έβαλε στις Κάννες είναι για πικ νικ – Ενοχλήθηκε η Κριθαριώτη»

Βατίδου για Κούγια: «Είναι δυνατόν μετά από δεκαεπτά χρόνια που έχουμε χωρίσει να πάρω την άδειά του για να…»

Μαρία Κορινθίου: «Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τα κιλά που είχα πάρει…»

Keywords
Τυχαία Θέματα