Παναγιώτης Χατζηδάκης: Γύρισε σπίτι με τη σύζυγό του και τον νεογέννητο γιο τους!

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Χαρά Σαράντη έγιναν για πρώτη φορά γονείς την περασμένη Δευτέρα και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τη χαρά του μιλώντας την περασμένη Τρίτη στην εκπομπή Love It για τον ερχομό του γιου του, ο οποίος γεννήθηκε 3.550γρ. και όπως λέει μοιάζει και στους δυο!

«Ήμουν μαζί της στη γέννα. Ήμουν από την αρχή μαζί της, το είχα επιλέξει και το ήθελε και η Χαρά πολύ. Θα ήθελα να το περάσω αυτό το μήνυμα για

όλους όσοι μπορούν να βρίσκονται δίπλα στην σύντροφό τους. Δεν μπορούσα να αφήσω μόνη της τη Χαρά σε ένα γεγονός που αφορά και τους δύο. Έτσι κι αλλιώς το παιδί μαζί το αποκτήσαμε. Θα το ξαναέκανα 100 φορές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ευτυχισμένος μπαμπάς, ο οποίος αποκάλυψε πως συγκινήθηκε με τον ερχομό του γιου του.

«Εννοείται πως έβαλα τα κλάματα. Και προσπαθούσα να κρατηθώ λιγάκι βασικά. Είναι μια μοναδική στιγμή. Νομίζω ότι οι γονείς πρέπει να το υπενθυμίζουμε στους ανθρώπους. Γιατί αν θέλει κάποιος να γίνει γονιός το οφείλει στον εαυτό του», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο παρουσιαστής με μια ανάρτηση του στο Instagram γνωστοποίησε ότι επιστρέφει στο σπίτι μαζί με την σύζυγό του και το νεογέννητο γιο του.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης φωτογράφισε το χέρι του και της συζύγου του και έγραψε: «Η μεγάλη επιστροφή».

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε ακόμα:

“Οι γονείς μου ‘φύγανε’ από τη ζωή σχεδόν παράλληλα”

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Είμαστε πολύ καλά, συζούμε με τον Κώστα Πηλαδάκη»

Ο David Beckham μεταμορφώθηκε σε 70χρονο για καλό σκοπό

Keywords
Τυχαία Θέματα