Ακόμη κι αν μείνετε σπίτι τις γιορτές θα δημιουργήσετε μόνες σας το τέλειο glass skin look! (video)

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν τα Χριστούγεννα θα καταφέρουμε να βρεθούμε με τους φίλους μας. Το σίγουρο είναι δεν θα φύγουμε από την πόλη και δεν θα κάνουμε party.

Όπως και να ‘χει όμως οφείλουμε να είμαστε super λαμπερές με το ωραιότερο hair look και το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ. Τα αγαπημένα μας beauty

brands έχουν ήδη δημιουργήσει τέλεια προϊόντα μακιγιάζ με απαλές ή και πιο έντονες λάμψεις για τα χείλη, τα μάτια και τα ζυγωματικά ενώ τα it girls κάνουν πρόβες και τις αποκαλύπτουν μέσα από τα social media.

Κι επειδή εμείς θέλουμε, τη φετινή χρονιά να ξεφύγουμε από τις συνηθισμένες, γιορτινές προτάσεις βρήκαμε το εναλλακτικό, υπέροχο make up look που θα λατρέψετε. 

Πρόκειται για το Glass Skin Holiday Look, το δημιουργεί η make up artist-influencer Violette και είμαστε σίγουρες πως θα μείνετε άφωνες.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε προσεκτικά το video που ακολουθεί.

Θα χρειαστείτε: Φον ντε τεν, κονσίλερ, setting powder, bronzer, blush σε ροζ απόχρωση, highlighter, lip balm με χρώμα, καφέ μολύβι ματιών, την αγαπημένη σας μαύρη μάσκαρα και setting spray. Θα το πετύχετε σε 5 λεπτά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

H Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα ακόμη νέο hair look και είναι το ωραιότερο ever!

Η Lucy Boynton έχει 2 προϊόντα περιποίησης που δεν αποχωρίζεται ποτέ και πρέπει να τα δείτε αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα