Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Ελένης Ράντου!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που πέρασε σήμερα η Ελένη Ράντου, η οποία θέλησε να πει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που τη βοήθησαν.

Η αγαπημένη ηθοποιός σήμερα νωρίς το μεσημέρι ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς είχε χάσει το σκυλάκι της και έψαχνε να το βρει.

Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Παιδιά, το πρωί έφυγε από το σπίτι μου στο Χολαργό το σκυλί μου. Ένα άσπρο μαλτέζ και αναζητείται. Αν κάποιος το βρει και δει την ανακοίνωσή μου, ας μου στείλει ένα

μήνυμα.»

Όπως είναι γνωστό η ταλαντούχα ηθοποιός αγαπά πολύ τα ζώα και ήταν φυσικό να βρεθεί σε απόγνωση όταν διαπίστωσε πως ο σκύλος της έφυγε από το σπίτι.

Οι φίλοι της στο Facebook, τη «βομβάρδισαν» με σχόλια και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να τη βοηθήσουν.

Έτσι έπειτα από αρκετές ώρες, η αγαπημένη ηθοποιός με μία νέα ανάρτησή της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως τελικά βρέθηκε ο σκύλος της και φυσικά θέλησε να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που συνέβαλε στην ευτυχή κατάληξη αυτής της περιπέτειας.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Αλλάζει και πάλι ημέρα και ώρα το Gala του Power of Love!

Keywords
Τυχαία Θέματα