Το μεγάλο μυστικό αποκαλύφθηκε! Να γιατί οι άντρες χάνουν ξαφνικά το ενδιαφέρον τους προς μια γυναίκα…

Είναι πολύ πιθανό να σου έχει τύχει να μιλάς με έναν άντρα καθημερινά με μηνύματα, να βγαίνετε μερικά ραντεβού και να φαίνονται όλα ιδανικά και τέλεια…Και τότε ξαφνικά…POOF! O συγκεκριμένος άντρας γίνεται καπνός και εσύ μένεις να αναρωτιέσαι και να αναλύεις όλα αυτά που μπορεί να τον έδιωξαν μακριά.

Σήμερα, με τη βοήθεια ειδικών σε θέματα σχέσεων, σου αποκαλύπτουμε τους 4 πιο πιθανούς λόγους για τους οποίους ένας άντρας εξαφανίζεται!

#1. Τα συναισθήματά σου αρχίζουν και φαίνονται!
Στην αρχή μιας σχέσης οι γυναίκες είναι χαλαρές κάτι που φαίνεται σέξι στα μάτια ενός άντρα. μετά

από μερικά ραντεβού άθελά τους οι γυναίκες αρχίζουν και θεωρούν τη σχέση πιο σοβαρή και τα πράγματα αλλάζουν. Ακόμα και αν προσπαθούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους, αυτά αποκαλύπτονται και οι άντρες παθαίνουν πανικό. Έτσι εξαφανίζονται…

#2. Δείχνεις ότι δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση!
Στην αρχή της σχέσης είσαι χαλαρή και το παίζεις cool…στην πορεία όμως αρχίζεις να κάνεις όλες αυτές τις ερωτήσεις για τις φίλες του αγοριού σου, ενώ δείχνεις και τα πρώτα δείγματα ζήλιας. Αυτές οι λεπτομέρειες ξενερώνουν πολλούς άντρες που θέλουν να νιώθουν πιο ελεύθεροι ακόμα και όταν είναι σε μια σχέση.

#3. Αρχίζεις να δείχνεις απεγνωσμένη!
Αν δεν νιώθεις καλά και ευτυχισμένη με τον εαυτό σου και ψάχνεις να νιώσεις ευτυχία πέφτοντας με τα μούτρα σε έναν άντρα…το έχεις χάσει το παιχνίδι. Βρες την ευτυχία όταν είσαι μόνη σου έτσι ώστε να μην προσκολλάσαι σε κανέναν άντρα.

#4. Ενδίδεις πολύ εύκολα!
Οι γυναίκες συνδέουν το σεξ με τα συναισθήματα ενώ οι άντρες το βλέπουν σαν μια πρόκληση. Αν τους το προσφέρεις πολύ νωρίς τότε δεν θα έχουν κάποιον λόγο να μείνουν μαζί σου και είναι πιθανό να φύγουν. Άφησέ τους να σε γνωρίσουν πρώτα και το σεξ θα έρθει μόνο του την κατάλληλη στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Τα 10 σημάδια που μαρτυρούν πως ένας άντρας σε θέλει πολύ…

Keywords
Τυχαία Θέματα