Αιμίλιος Χειλάκης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Δημήτρη Βογιατζή που αυτοκτόνησε πριν από 10 χρόνια

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Αιμίλιος Χειλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Παρασκευής 30/12. Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Βογιατζής σε ηλικία 42 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός αυτοκτόνησε, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο ίδιος αυτοκτόνησε στο πατρικό σπίτι του στον Βόλο και το πτώμα βρήκε η μητέρα του, η οποία κατέρρευσε.

Μπορεί

να έχει περάσει μια δεκαετία από εκείνη την τραγική ημέρα, όμως ο Αιμίλιος Χειλάκης δεν ξεχνά ποτέ τον Δημήτρη Βογιατζή, μιας και οι δυο τους υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι. Η αυτοκτονία του τον στενοχώρησε βαθιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αιμίλιος Χειλάκης (@aimilios_chilakis_official)

«10 χρόνια φίλε, από τη μέρα που αποφάσισες να φύγεις. 10 χρόνια κάθε μέρα μου λείπεις. Νομίζω θα μου λείπεις και όλα τα επόμενα. Στους παραδείσους του μυαλού μου, είσαι κάπου αραχτός και μας κοιτάς αυστηρά γιατί κάποια σκανταλιά θα’χουμε κάνει που δεν ήταν της ηθικής σου και πάντα μας μάλωνες. Σου μιλώ στον πρώτο ενικό γιατί θα ήθελα να ήσουν εδώ. Αόριστο δεν θα βάλω. Πάντα θα τα λέμε», έγραψε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Φαίδρα Μαρασλή για Βάνα Μπάρμπα: «Στην μητέρα μου ταιριάζει σίγουρα η πολιτική»

 Ματίνα Ζάρα: «Το κοινό με έμαθε από τον χωρισμό μου από τον Λάμπρο Χούτο»

 Survivor – Γιάννης Τσολάκης: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορα!

Keywords
Τυχαία Θέματα