Ιωάννα Σαρρή: Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του Γιώργου Σαμπάνη

Το 2022 υπήρξε πολύ ξεχωριστό για τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ιωάννα Σαρρή, καθώς γνωρίστηκαν και δημιούργησαν μια όμορφη σχέση. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι «Άσε με να σε προσέχω» και έγιναν ζευγάρι! Η σχέση τους δεν άργησε να δει τα φώτα της δημοσιότητας και εκ τότε δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Λίγο πριν από το τέλος του 2022, η Ιωάννα Σαρρή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram

μερικές φωτογραφίες από τη χρονιά που πέρασε. Σε μία από αυτές, το όμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της και γνωστού τραγουδιστή.

Πρόκειται για την ημέρα που ο Γιώργος Σαμπάνης είχε τα γενέθλιά του, μιας και το ζευγάρι φοράει τα χαρακτηριστικά καπελάκια.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον περασμένο Σεπτέμβριο για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή: «Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μάς έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του “Άσε με να σε προσέχω”. Είμαστε λίγους μήνες μαζί και είμαι ερωτευμένος».

Διαβάστε ακόμα:

Ματίνα Ζάρα: «Το κοινό με έμαθε από τον χωρισμό μου από τον Λάμπρο Χούτο»

 Survivor – Γιάννης Τσολάκης: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορα!

 Ανασκόπηση 2022: Baby boom! Οι celebrities που υποδέχτηκαν τον πελαργό μέσα στη χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα