Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: Θυμούνται την ιδιαίτερη γνωριμία τους πριν από 18 χρόνια

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησαν, μεταξύ άλλων, για το πρώτο ραντεβού τους πριν από 18 χρόνια. Το ερωτευμένο ζευγάρι περιέγραψε πώς γνωρίστηκε, με τον ηθοποιό να εξομολογείται ότι από την πρώτη στιγμή ήξερε ότι κάτι μεγάλο ξεκινάει στη ζωή του.

«Όταν ο Αιμίλιος ήρθε να δει την παράσταση, εγώ δεν τον γνώριζα προσωπικά. Καθώς έπαιζα στην παράσταση άκουσα ένα γέλιο και σκέφτηκα ότι αυτό είναι το γέλιο του Αιμίλιου Χειλάκη. Μετά το τέλος της παράστασης, βγήκαμε με τον θίασο για φαγητό και ήρθε και ο Αιμίλιος Χειλάκης», εξήγησε στην

αρχή η Αθηνά Μαξίμου.

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας: «Κάπου στις 3 η ώρα το ξημέρωμα ξεκίνησε μια συνομιλία με μηνύματα, η οποία κράτησε μέχρι τις 7:30 το πρωί. Τα είπαμε όλα και μάλιστα μιλούσαμε και στον πληθυντικό. Κάποια στιγμή, γύρω στις 9 το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο κανονικά. Ο Αιμίλιος πήρε τηλέφωνο. Δώσαμε ραντεβού στον Δρομέα το απόγευμα… Αυτό το ραντεβού δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, ήταν λες και ήμασταν σε ταινία».

Από την πλευρά του, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Εγώ εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν ότι κάτι τεράστιο έρχεται στη ζωή μου και μετά από 18 χρόνια απλά επιβεβαιώθηκα. Τόσα απλά».

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Πατριαρχέας: Η εξομολόγηση για το φινάλε του «Σασμού» – «Συγκινήθηκα πολύ»

 Γιώργος Ταλάντσεβ: «Η κοπέλα μου έκανε unfollow τη Σοφιάννα, γιατί ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι είμαστε φίλοι»

 Τράπερ για βιασμό 16χρονης: «Δεν έγινε αρπαγή, ήμουν επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα