Ρούλα Πισπιρίγκου: Έτσι αντέδρασε, όταν οι αστυνομικοί τής έδωσαν την κλήση για κατάθεση

Όπως είχε γνωστοποιηθεί από χθες, το πρωί της Πέμπτης 30/6 η Ρούλα Πισπιρίγκου έλαβε κλήση από ανθρώπους του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να καταθέσει για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας. Μετά την έρευνα που έγινε, η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αποτελεί τη βασική ύποπτο και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε και θα λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί εγγράφως και να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους των παιδιών της, οι οποίοι

αποδίδονται σε εγκληματική ενέργεια. Η κατάθεση της 33χρονης αναμένεται να γίνει μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Το ίδιο ρεπορτάζ του Alpha αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς οι Αρχές την έβαλαν στο στόχαστρο για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών.

Όσον αφορά στη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου τη στιγμή που οι Αρχές τής παρέδωσαν την κλήση, ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου αποκάλυψε ότι ήταν ιδιαίτερα ψυχρή, αφού δεν τους είπε ούτε καλημέρα. Η ίδια πήρε στα χέρια της το χαρτί και κάθισε στο τραπέζι που είναι στο κελί της. Η 33χρονη ήταν αδιάφορη και παρέμεινε σιωπηλή.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Ταλάντσεβ: «Η κοπέλα μου έκανε unfollow τη Σοφιάννα, γιατί ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι είμαστε φίλοι»

 Τράπερ για βιασμό 16χρονης: «Δεν έγινε αρπαγή, ήμουν επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά»

 Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Η ζωή μου δίπλα του ήταν ανεπανάληπτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα