Αιμιλιάνο Μάρκου – Μαριαγάπη Ξυπολιά: Ξανά μαζί μετά από πέντε μήνες – Οι τρυφερές στιγμές

Ξανά μαζί μετά από πέντε μήνες που πέρασαν χωριστά είναι ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά! Το ερωτευμένο ζευγάρι που γνωρίστηκε στο GNTM, χρειάστηκε να ζήσει για ένα διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλον λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Εκείνη βρισκόταν στην Κίνα ενώ εκείνος έκανε διάφορα ταξίδια στην Ευρώπη.

Χθες, 8/2, η Μαριαγάπη Ξυπολιά επέστρεψε στην Ελλάδα και ο Αιμιλιάνο Μάρκου την περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία στο αεροδρόμιο. Εκεί, τους συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy

Day.

Αρχικά, ο Αιμιλιάνο Μάρκου είπε για τη σχέση τους: «Ήρθα από Μιλάνο πριν από δύο ημέρες. Έχω να τη δω πέντε μήνες, μου έχει λείψει πολύ. Η δουλειά είναι έτσι που θα μας βγάλει ταξίδια στο μέλλον. Το είχαμε προγραμματίσει καιρό, η Μαριαγάπη ήταν κάτι που το σκεφτόταν καιρό το να πάει στην Κίνα. Το σημαντικό για ένα ζευγάρι είναι να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω του και πως ότι είναι να γίνει γίνεται για καλό του. Η Μαριαγάπη αποφάσισε να πάει στην Κίνα, της βγήκε σε καλό και το γεγονός ότι έκατσε πέντε μήνες πάει να πει ότι πήγε πολύ καλά».

Λίγο πριν υποδεχτεί το κορίτσι του, το γοητευτικό μοντέλο είπε: «Της αρέσουν τα λουλούδια εννοείται. Είναι μικρές πράξεις που νομίζω τα κορίτσια τις εκτιμάνε. Είναι δεδομένο να έχω αγωνία νομίζω. Έχω ανεβάσει παλμούς».

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά έφτασε στην Ελλάδα και έτρεξε στην αγκαλιά του συντρόφου της. Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε στην κάμερα:

«Συγκινήθηκα γιατί έχω να τον δω μισό χρόνο. Οι παλμοί μου πηγαίνουν έτσι. Η σχέση μας κράτησε γιατί υπήρχε αγάπη, επικοινωνία, κατανόηση, στήριξη. Είχαμε επικοινωνία και ας είχαμε επτά ώρες διαφορά. Μπορεί να δούλευα 15ωρα και να καθόμουν με δυο ώρες ύπνο μόνο και μόνο για να υπάρξει επικοινωνία. Ήταν όνειρο ζωής μου να ταξιδέψω στην Κίνα. Τελικά πήγα και δούλεψα. Εννοείται ότι θέλουμε να ταξιδέψουμε μαζί για δουλειά και θα το κάνουμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δίκη Στάθη Παναγιωτόπουλου: Η έκκληση της καταγγέλουσας στα Μέσα

 Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 18 κιλά σε επτά μήνες

 Survivor -Αθηνά Ευμορφιάδη: Ξέσπασε σε κλάματα με το μήνυμα της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα