Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 18 κιλά σε επτά μήνες

Η Λάουρα Νάργες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2nigh show» και εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς κατάφερε να χάσει 18 ολόκληρα κιλά μέσα σε επτά μήνες. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός εξήγησε γιατί μπήκε στη διαδικασία απώλειας βάρους ενώ αποκάλυψε πώς πέτυχε τον στόχο τους.

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αλλά με πολλή δουλειά και επιμονή. Από μικρή είχα πάντα στο μυαλό μου το θέμα του τέλειου σώματος, το αδυνάτισμα, τα κιλά μου. Επειδή είμαι παιδί των 90s με επηρέαζαν πολύ τα super models,

ειδικά τότε που τα σώματά τους ήταν κρεμάστρα. Πέρασα πολλά στάδια, ειδικά στην εφηβεία ήταν λίγο πιο σκοτεινά. Δεν νιώθω πως έχω ολοκληρώσει με αυτό το θέμα, δεν το έχω κλείσει γιατί δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει.

Τα περισσότερα κιλά τα έχασα μέσα σε ενάμιση μήνα. Ήταν 13 κιλά, αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στην Γερμανία, εκεί μου βρήκε ένα σκίσιμο στο έντερο, μου είχε πει ότι σε μερικά χρόνια θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο», ανέφερε αρχικά η Λάουρα Νάργες.

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε τι ακριβώς περιλάμβανε  η δίαιτα που ακολούθησε: «Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα την οποία συμπλήρωσε μια αγωγή ομοιοπαθητική. Αυτή την δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω. Κόβεις τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη, μετά όλα τα γαλακτοκομικά, ψωμί, σιτάρι. Είναι μια δίαιτα σκληρή. Ούτε καφές, ούτε αλκοόλ επιτρέπονται. Αυτή την δίαιτα την ακολουθώ στη ζωή μου, δεν λέω θα φάω και την σοκολάτα μου, αλλά εντάξει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor -Αθηνά Ευμορφιάδη: Ξέσπασε σε κλάματα με το μήνυμα της κόρης της

 Μελίνα Νικολαΐδη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

 Oscars 2022: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

Keywords
Τυχαία Θέματα