Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το κοστούμι που εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση για ακόμη μια σεζόν και ολοένα και περισσότερες από εσάς το προσθέτετε στη γκαρνταρόμπα τους.

Αν και αρκετά χρόνια πριν το θεωρούσαμε καθαρά αντρικό κομμάτι, τελευταία η άποψη αυτή έχει… ξεχαστεί, αφού τα κοστούμια μπορούν να είναι θηλυκά, αισθησιακά και να αναδεικνύουν με τον ωραιότερο τρόπο το γυναικείο σώμα.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα κοστούμι από την εταιρεία μόδας C 9 Cloud 9 by L που αποτελείται από ένα σακάκι με πέτα, σε γκρι με χρυσό καρό και animal print λεπτομέρεια και ένα ασορτί παντελόνι με ρίγα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα λευκό τοπ και ένα ζευγάρι γκρι -ασημί cowboy boots, επίσης C 9 Cloud 9 by L.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα μέσα, χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/1

Keywords
Τυχαία Θέματα