Άγριες Μέλισσες: «Επιθυμούσα το ρόλο του Μιλτιάδη και τον διεκδίκησα στην παραγωγή»

Στην παρουσίαση του βιβλίου της σεναριογράφου των «Άγριων Μελισσών», Μελίνας Τσαμπάνη βρέθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος μίλησε για την σεναριογράφο καθώς και για τη συνέχεια της σειράς, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος επιθυμούσε να υποδυθεί τον Μιλτιάδη και όχι τον Δούκα.

«Η Μελίνα Τσαμπάνη είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομα της, είναι … μέλι!», ανέφερε ο ηθοποιός ο οποίος στην σειρά που υπογράφει εκείνη υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό. Όπως αποκάλυψε στον Άρη Καβατζίκη και στο Πρω1νό στις αποκλειστικές του δηλώσεις, ο ίδιος επιθυμούσε να διαφοροποιηθεί φέτος και να παίξει

το ρόλο του Μιλτιάδη και όχι του ισχυρού Δούκα.

«Φυσικά και με δοκίμασαν για το ρόλο του Μιλτιάδη. Η αρχική σκέψη ήταν για έναν από τους δύο ρόλους, ή τον Δούκα, ή τον Μιλτιάδη και μάλιστα εγώ επιθυμούσα τον Μιλτιάδη και τον διεκδίκησα με έναν τρόπο στην παραγωγή. Με την έννοια ότι ήθελα να παίξω έναν ήρωα όπως ήταν πέρυσι ο πολύ ισχυρός δικηγόρος με εξουσία, με διαπλοκή, ένας διεφθαρμένος χαρακτήρας.

Του χρόνου θα έχει όλο το χρόνο η Μελίνα για να λύσει τις υποθέσεις του Μιλτιάδη με τα χωράφια. Προς το παρόν μένουμε σε αυτά τα λάθη και βιώματα. Δεν ξέρουμε πολλά περισσότερα πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κακούρης για τις εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Kobe Bryant: Έγινε μυστικά η κηδεία του μαζί με την 13χρονη κόρη του

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η απάντησή της στις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει εκπομπή στο Mega!

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού!

Keywords
Τυχαία Θέματα