Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Αναπάντεχη εξέλιξη! Φεύγει για να κλειστεί σε μοναστήρι

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών” και στη συνέχεια ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως μετά τα όσα έγιναν με τον Βόσκαρη, η Σοφούλα θα πάρει την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι.

“Η Σοφούλα, μετά από όλα αυτά που έγιναν με τον Βόσκαρη, είναι έτοιμη να κλειστεί σε μοναστήρι. Ακούει στο χωριό τις κουβέντες που γίνονται γι’ αυτήν, ακούει τις κακές γλώσσες να λένε πολλά γι’ αυτήν και ένα πρόσωπο κλειδί θα μεσολαβήσει, θα κάνει μια συζήτηση μαζί της και αποφασίζει να πάει

σε μοναστήρι.

Μάταια ο Τόλιας και η Παγώνα προσπαθούν να την μεταπείσουν να μη φύγει για το μοναστήρι. Θα την πλησιάσει και ο Άγγελος προσπαθώντας να της αλλάξει άποψη. Η Σοφούλα, όμως, ξεκινάει και φεύγει για το μοναστήρι. Θα δούμε εάν θα υπάρξει κάποια ανατροπή την τελευταία στιγμή.”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Δευτέρα 29 Μαρτίου – Επεισόδιο 116

Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, όμως αυτό θα κλονίσει τον γάμο τους. Η αλλαγή της απόφασής της, αλλά και η επιμονή της θα τους φέρει σε σύγκρουση και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση.

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν ότι δεν έχουν σχέση με τον φόνο του Θέμελη, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα προδώσει τον αδελφό της για να σώσει τον γιο της;

Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητά του. Η επιστροφή του Νικηφόρου και του Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα γεννήσει πολλά ερωτηματικά.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Η Μαριαλένα αρχικά ήθελε να πει τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη για το πάρτι της ένωσης-Όλο το παρασκήνιο 

MasterChef-Spoiler: Οι δυο παίκτες που αποχωρούν και η επιστροφή που θα συζητηθεί!

Survivor: Η ανάρτηση-ξέσπασμα της αδερφής του James για τον Αλέξη Παππά και το “καρκίνωμα”

Keywords
Τυχαία Θέματα