Άγριες Μέλισσες -Spoiler: Στο κρατητήριο ο Δούκας – Η Ανέτ ομολογεί το έγκλημά του!

Στις «Άγριες Μέλισσες» οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια θα είναι καταιγιστικές.

Το βράδυ του γάμου της Ρίζως με τον Προύσαλη, όλο το χωριό διασκεδάζει στην πλατεία. Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό, ο Δούκας εκείνο το βράδυ περνά ξανά στην παρανομία κάνοντας διάρρηξη στο αστυνομικό τμήμα Διαφανίου. Παίρνει μια επιστολή που αποκαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για τον Θέμελη και εξαφανίζεται.

Την επόμενη ημέρα ο Άγγελος και ο Προύσαλης τον υποψιάζονται και καλούν για κατάθεση την Ανέτ στο αστυνομικό τμήμα. Η Ανέτ θα τον «δώσει». Ομολογεί το έγκλημα

του αδελφού της.

Ο Δούκας συλλαμβάνεται, ανακρίνεται και οδηγείται στο κρατητήριο. Εκεί θα υπάρξουν δραματικές σκηνές και όλο το βράδυ οι δικηγόροι θα προσπαθούν να πείσουν την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεσή της.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού, ενώ ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας. Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον Συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει να κλονίζεται. Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του.  Αυτή η επίσκεψη, όμως, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δυο σπίτια.

Δείτε τα αποκλειστικά αποσπάσματα που πρόβαλε το Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor – Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Καρφιά» για Νικολέτα και Καρολίνα και αποκαλύψεις μετά την αποχώρησή της!

Μαρία Φραγκάκη για Φάρμα: «Ο Μπίλη ήθελε εξαρχής να με βγάλει και “αδειάζει” και την παραγωγή»

Masterchef – Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που επιστρέφουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα