Αγωνία για τους παίκτες του «Survivor» με την 48ωρη ψηφοφορία

Μεγάλη ανησυχία φαίνεται πως προκαλεί στους παίκτες του Survivor, 48ωρη ψηφοφορία που ανακοινώθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 11/6 οι περισσότεροι συμμετέχοντες εξέφρασαν τις σκέψεις τους για τα νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η Βιργινία είπε «Όταν ο Σάκης μας είπε “όσοι παρακολουθούσατε το περσινό Survivor”

κατάλαβα ότι θα έλεγε για την 48ωρη ψηφοφορία. Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού και με δεδομένο ότι έχω υπάρξει δυο φορές υποψήφια, συνειδητοποιώ ότι όντως τον τελευταίο λόγο τον έχει τον κοινό».

Από την άλλη πλευρά η Μελίνα Μεταξά έκανε μια πιο σύνθετη σκέψη λέγοντας «Όταν μας το είπε ο Σάκης, σκέφτηκα ότι… ούπς… σιγά σιγά τελειώνει αυτό… Μου ήρθε στο μυαλό όλο το παιχνίδι μέχρι τώρα, το ένωσα και με τη ζωή μου μέχρι τώρα… Δεν θέλω να τελειώσει ακόμα. Νιώθω μόνιμη κάτοικος».

Η Εύη φανερά πιο ήρεμη από της συμπαίκτριες της νιώθει σίγουρη αλλά παράλληλα και προσγειωμένη «Ίσως κάτι να έχει δει το κοινό και με έχει ψηφίσει να μείνω. Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Θέλω να συνεχίσω στο παιχνίδι και όποτε αποφασίσει το κοινό να φύγω θα φύγω» είπε χαρακτηριστικά.

«Σίγουρα νιώθω πολύ περήφανος που έχω φτάσει στην τελική δεκάδα. Έχουμε φτάσει στην πηγή και περιμένουμε να πιούμε και νερό. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που θα με ψηφίσουν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Αγόρου.

Η 48ρη ψηφοφορία απασχολεί έντονα του παίκτες του παιχνιδιού, οι οποίοι σχολιάζουν το γεγονός και μέσα στις καλύβες.

«Έχουμε περάσει τόσα πολλά που είναι κατόρθωμα ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ… » είπε ο Ηλίας στους συμπαίκτες του, ενώ στο «στρατόπεδο» των Διασήμων ειπώθηκε το πόσο περίεργο είναι το γεγονός πως άνθρωποι που δεν τους ξέρουν προσωπικά θα δώσουν τα λεφτά τους ώστε να τους ψηφίσουν.

Keywords
Αναζητήσεις
survivor 12/6/2018 ψηφοφορια
Τυχαία Θέματα