Θανάσης Πατριαρχέας -Βίβιαν Δράκου: Βαφτίζουν τις κόρες τους φέτος το καλοκαίρι

Ο γιατρός του «Σασμού», Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου ετοιμάζονται να βαπτίσουν τις κορούλες τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών», η διπλή τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου σε ένα χωριό στην Πύλο. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, που είναι 2 ετών, θα πάρει το όνομα της μητέρα του ηθοποιού, Σταύρια, ενώ η δεύτερη κόρη ρους, που είναι ενός έτους, θα πάρει το όνομα Κύνθια, το οποίο ήταν επιλογή του ζευγαριού.

Στο πρώτο παιδάκι, νονοί θα είναι η κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου

και ο πολύ καλός φίλος του ηθοποιού, Στέλιος Σταύρου. Την Κύνθια, θα τη βαπτίσουν οι επίσης φίλοι τους, Σαπφώ και Κίμωνας.  Οι δυο γονείς έχουν αποφασίσει να κάνουν παραδοσιακές βαπτίσεις αφού μετά τα μυστήρια, θα πραγματοποιηθεί γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού. Όσον αφορά το φαγητό στη δεξίωση, οι καλεσμένοι του ζευγαριού θα απολαύσουν παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής.

Η Βίβιαν Δράκου δήλωσε, μάλιστα, σχετικά με τις βαπτίσεις στο «Secret»: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, όμως παράλληλα είμαι λίγο αγχωμένη, γιατί θέλω ο κόσμος που θα έρθει να περάσει καλά και να το ευχαριστηθεί και βεβαίως να είναι η ημέρα της Κύνθιας και της Σταύριας».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αρσενάκος: «Από εκεί που ήμουν “βασιλιάς” στα 30 μου, έμεινα κυριολεκτικά στον αέρα»

«Αν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, φυσικά και θα συνεργαστώ μαζί του»

Θύμα διάρρηξης η Κατερίνα Παναγοπούλου: Έσπασαν το αυτοκίνητό της

Keywords
Τυχαία Θέματα