Αυτό το 80’s αξεσουάρ κάνει και πάλι comeback

Η δεκαετία του 80 είναι για πολλούς η μαύρη σελίδα της μόδας και της ομορφιάς ή μάλλον ήταν. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να επιστρέφουν πάρα πολλά από τα trends των 80’s και τα έχουμε υποδεχτεί με ανοιχτή αγκαλιά και φυσικά μερικές προσαρμογές. Ένα από αυτά τα τrends είναι και το scrunchie, το υφασμάτινο λαστιχάκι που σου φορούσε η μαμά σου και ήταν συνήθως ασορτί με τα ρούχα ή το παλτό σου.

Το scrunchie επέστρεψε πριν λίγα χρόνια και έφυγε μόνο για να επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά την άνοιξη που μας έρχεται. Γενικά δεν μπορούμε να πούμε πως θέλαμε ποτέ να

φύγει από τη μόδα γιατί εδώ στο faysbook.gr μας αρέσει πολύ και όταν πλέον το είδαμε στην πασαρέλα του Mansur Gavriel πάθαμε ντελίριο!

Ήταν η απόδειξη ότι δεν είναι ένα κακό αξεσουάρ αλλά ένα πρακτικό αξεσουάρ που μάλιστα δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σου και μπορεί να δώσει πολύ στιλ στην συνολική σου εμφάνιση.

Πρόκειται λοιπόν να το ταιριάξουμε με τα ρούχα μας αλλά και να επενδύσουμε σε ένα νέο, ίσως βελούδινο, σε ένα όμορφο μπλε και σε πολλά άλλα χρώματα. Εσύ; Για πες μας, το αποχωρίστηκες ποτέ; Θα το δοκιμάσεις; Μίλησέ μας…

Διάβασε ακόμα:

Video! Τα #TweedNails είναι το πιο εύκολο nail art που θα κάνεις φέτος!

Το χρώμα της χρονιάς για το 2018 είναι το Ultra Violet και σου έχουμε τέλειες προτάσεις για να το υιοθετήσεις!

Ξέρεις γιατί η γαλλική κοτσίδα λέγεται… γαλλική;

Keywords
Τυχαία Θέματα