Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Η Kim Kardashian αποκαλύπτει πως θα πετύχετε το “no makeup look” σε 5 μόλις λεπτά!

Η Kim Kardashian, τον τελευταίο καιρό, ανεβάζει posts, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Σύμφωνα με όσους την παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, πιθανότατα κάτι ετοιμάζει. Πιθανότατα, μια σειρά περιποίησης προσώπου θα είναι το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα και αυτός είναι ο λόγος που αφήνει το δέρμα της “γυμνό” ώστε να προετοιμάσει τις followers και πιστές θαυμάστριές της.

Και τώρα, έρχεται με ένα video

στο κανάλι της στο You Tube όπου δείχνει σε όλες εσάς πως θα δημιουργήσετε το τέλειο no make up look της σε 5 μόλις λεπτά.

Αυτό κι αν είναι έκπληξη. Γνωρίζουμε όλες άλλωστε πως η Kim είναι η βασίλισσα του contouring. Αγαπάει τις βαριές φόρμουλες στις βάσεις, τα έντονα eye make up looks αλλά τα super τονισμένα ζυγωματικά.

Ίσως αποφάσισε να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά ή περνάει μια ιδιαίτερη περίοδο μετά τον χωρισμό της με τον Kanye West και αποφάσισε να χαλαρώσει σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου και του beauty look της.

Μην ξεχνάτε επίσης πως αποφάσισε, από κοινού με την οικογένεια της, να κλείσει και το κεφάλαιο του reality που την έκανε διάσημη.

Από εμάς είναι ναι, χίλιες φορές ναι. Το απλό και διακριτικό μακιγιάζ της ταιριάζει πολύ. Είναι γήινο και φυσικό, πέρα και έξω από τις υπερβολές που μας έχει συνηθίσει τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις επίσημες εμφανίσεις.

Το look που δημιούργησε είναι στ’ αλήθεια υπέροχο και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε asap!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

XXL hair: Είναι η μεγάλη και πιο απροσδόκητη τάση της φετινής χρονιάς!

Αντηλιακή προστασία: Η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει τα πάντα για το σημαντικότερο βήμα της καθημερινής ρουτίνας!

Keywords
Τυχαία Θέματα