Ενυδατικό ή ματ φον ντε τεν; Οι ειδικοί σας λύνουν την απορία μια και καλή!

Φον ντε τεν. Ένα προϊόν που όλες έχετε στο νεσεσέρ σας ακόμη κι αν δεν το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Οι beauty addicts από την άλλη, διαθέτουν μια ολόκληρη συλλογή ώστε να τα συνδυάζουν ή να απλώνουν το κατάλληλο ανάλογα με την περίσταση, την εποχή του χρόνου αλλά και το look.

Υπάρχει όμως και η κατηγορία που δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο φον ντε τεν είναι καλύτερο για το δέρμα και τις ανάγκες του με αποτέλεσμα να έχει προϊόντα που έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα έως καθόλου.

Το βασικό ερώτημα όλων όμως είναι ένα: Ενυδατικό

ή ματ; Κι εδώ ακριβώς έρχονται οι ειδικοί για να σας λύσουν όλες τις απορίες.

Τι είναι το ενυδατικό φον ντε τεν: Πρόκειται για το προϊόν που περιέχει συστατικά που χαρίζουν υγρασία και λάμψη στο δέρμα. Κάποιες φόρμουλες συμπεριλαμβάνουν στη σύνθεση τους και έλαια όπως jojoba και αμυγδαλέλαιο, που βοηθούν την ανάκλαση του φωτός με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια υγιή και νεανική όψη.

Το συγκεκριμένο φον ντε τεν απλώνεται εύκολα και είναι ότι καλύτερο στο blending μιας και η υφή του είναι ανάλαφρη και απαλή. Παράλληλα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, εκτός από το πρόσωπο, σε λαιμό και ντεκολτέ.

Κι αν πιστεύετε πως δεν έχει την απαραίτητη κάλυψη, κάνετε λάθος. Υπάρχουν προϊόντα τόσο για χαμηλή όσο και για πολύ υψηλή κάλυψη που κρύβουν ακόμη και σημάδια ακμής.

Armani Beauty Luminous Silk Perfect Glow Flawless Foundation 

Nars Radiant Longwear Foundation 

Τι είναι το ματ φον ντε τεν: Είναι κατάλληλα για λιπαρά δέρματα αφού εξαφανίζουν τις γυαλάδες. Κυκλοφορούν τόσο σε ρευστή όσο και σε compact ή κρεμώδη μορφή και προσφέρουν τέλεια κάλυψη.

Επίσης, παραμένουν στη θέση τους για ώρες και αποτελούν την καλύτερη βάση μακιγιάζ ever.

Καλό είναι να χρησιμοποιείτε το ειδικό πινέλο για να εφαρμόσετε το ματ φον ντε τεν ώστε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

L’ Oreal Paris Infallible 24h Matte Foundation 

Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

H Penelope Cruz με το νέο της hair look είναι πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ!

Σήμερα θα φορέσετε κορδέλα στα μαλλιά σας αντιγράφοντας την Elsa Hosk!

Keywords
Τυχαία Θέματα