Αυτό είναι το σχήμα νυχιών που κάνει τα δάχτυλά σας να δείχνουν πιο μακριά και όμορφα!

Η μανικιουρίστ σας είναι και πάλι στη θέση της κι εσείς έχετε μεγάλη χαρά. Και λίγο πριν φύγει η χρονιά έχετε κλείσει ραντεβού για να δημιουργήσει το πιο λαμπερό look.

Είμαστε σίγουρες πως θέλετε μια αλλαγή. Κάτι πιο εξεζητημένο ή ένα χρώμα που μέχρι τώρα δεν έχετε τολμήσει. Θα μείνετε σπίτι άλλωστε και θέλετε το nail look να σας φτιάξει τη διάθεση.

Αν πάλι θέλετε τα νύχια αλλά και τα δάχτυλά σας να δείχνουν υπέροχα, σας έχουμε μια απίθανη ιδέα. Οι ειδικοί αποκαλύπτουν το σχήμα νυχιών που κάνει τα δάχτυλα να μοιάζουν πιο μακριά και όμορφα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails)

Ακόμη κι αν δημιουργείτε ένα συγκεκριμένο τα τελευταία χρόνια ήρθε η στιγμή να το αλλάξετε. Οι nail artists επιμένουν πως ένα είναι το σχήμα που κολακεύει τα δάχτυλα.

Πρόκειται για το οβάλ, το οποίο εκτός από μακριά τα κάνει να φαίνονται και πιο λεπτά. Ο λόγος είναι απλός. Το οβάλ σχήμα είναι παρόμοιο με εκείνο των δαχτύλων μας και δημιουργεί μια μορφή προέκτασης τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Tran (@amyytran)

Θα ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας, στο επόμενο ραντεβού, να “στρογγυλέψει” τόσο το πλάγιο μέρος των νυχιών όσο και τα tips. Θα ανακαλύψετε πως όλα τα χρώματα και σχέδια δείχνουν ομορφότερα στα οβάλ νύχια ακόμη και το french manicure που είναι μεγάλη τάση φέτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Torello (@aliciatnails)

Τι λέτε; Θα το δοκιμάσετε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Οι 3 ωραιότερες ξανθές αποχρώσεις για εσάς που αποφασίσατε να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή!

To νέο hair look της Penelope Cruz είναι ό,τι ωραιότερο έχετε δει μέσα στη χρονιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα