Gift Guide: Βρήκαμε τα πιο ωραία δώρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Oι γιορτές πλησιάζουν και σε μερικές μέρες θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα. Μπορεί αυτές οι γιορτές να είναι αρκετά διαφορετικές αλλά εμείς προσπαθούμε να κρατάμε σε υψηλά επίπεδα τη διάθεσή μας και να μην το βάζουμε κάτω. Ήδη έχουμε βρει ποια δώρα θα κάνουμε στους αγαπημένους μας και παρακάτω θα δεις τις stylish επιλογές μας.

Για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου…

Aν θέλεις να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο στον ή στην αγαπημένο/η σου, ένα ρολόι smartwatch είναι η πιο

κατάλληλη επιλογή. Πρόσθεσε μια κάρτα με ένα έξυπνο μήνυμα, όπως «Αυτό το ρολόι θα σε βοηθήσει να μην χάνεις τις ώρες όταν είσαι μαζί μου» ή άλλα παρόμοια κλισέ που όμως αγαπάμε πολύ, και τοποθέτησέ το κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η νέα premium συλλογή OOZOO Smartwatches περιλαμβάνει 10 νέα μοντέλα full color και full touch screen συμβατά με Android και IOS. Τα ΟΟΖΟΟ Smartwatches συνδέονται με το smartphone σου μέσω Bluetooth και μέσω της σχετικής εφαρμογής. To ρολόι φορτίζει με τον συμπεριλαμβανόμενο φορτιστή USB, ενώ η ώρα και η ημερομηνία ρυθμίζονται αυτόματα μόλις γίνει η σύνδεση με το κινητό.

Για τις fit φίλες σου ή όλες όσες θέλουν να αποκτήσουν πιο υγιεινές συνήθειες…

Τα ΟΟΖΟΟ Smartwatches έχουν εξελιχθεί ώστε να σε βοηθήσουν να είσαι fit και να βελτιώσεις την υγεία σου, καθώς περιλαμβάνουν τις παρακάτω λειτουργίες:

Μετρητής θερμίδων, Μέτρηση Καρδιακών Παλμών, Αρτηριακής Πίεσης, Οξυγόνου Αίματος, Λειτουργία Sports (περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία κ.α.), Καταγραφή Ύπνου, Καιρός, Μηνύματα (SMS, Viber, WhatsApp κ.a.), Έλεγχος Μουσικής, Λήψη Φωτογραφίας, Χρονόμετρο.

Υπάρχει πιο ωραίο και χρήσιμο δώρο από ένα ρολόι OOZOO Smartwatch για την fit φίλη σου;

Για τις πιο stylish φίλες σου, τη μαμά σου ή την κόρη σου…

Δεν υπάρχει πιο ωραίο δώρο από ένα κομψό ρολόι για κάθε γυναίκα της ζωής σου! Η OOZOO φροντίζει πάντα και το design σχεδιάζοντας το απόλυτο fashion item. Ανακαλύψτε όλους τους συνδυασμούς με λουράκι σιλικόνης ή ατσάλινο mesh μπρασελέ και ακόμα πιο stylish επιλογές στα καντράν.

Τα πιο προσωποποιημένα δώρα…

Μια έξτρα λεπτομέρεια που θα βρεις στη συλλογή OOZOO Smartwatches είναι ότι μπορείς να φτιάξεις το δικό σου καντράν χρησιμοποιώντας δική σου φωτογραφία αποθηκευμένη στο κινητό σου και όλα  αυτά στις γνωστές προσιτές τιμές που προσφέρει πάντα η OOZOO. Κάνε προσωποποιημένα δώρα σε φίλους και στην οικογένειά σου και κέρδισε τις εντυπώσεις με το γούστο και τις κομψές επιλογές σου.

Βρες την OOZOO σε facebookinstagramyoutube αλλά και στο επίσημο site της εταιρίας, www.oozoo.gr.

Showroom: EKATERINI Βουλής 22, Σύνταγμα (τηλ.: 210-3220067)

K.ACE Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο (τηλ.: 210-3220066)

Διαβάστε ακόμα: Τα καλοκαιρινά prints που επιμένουμε να φοράμε μέσα στο καταχείμωνο

H εγκυμονούσα Elsa Hosk δημιουργεί τα πιο stylish looks και «ρίχνει» το instagram

Η μόδα στα sneakers άλλαξε: Δες τι φοράνε οι πιο γνωστές fashionistas

Keywords
Τυχαία Θέματα