Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz!

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Alpha και μάλιστα να αποχωρήσει από την τηλεόραση για την επόμενη – τουλάχιστον – τηλεοπτική σεζόν. Στην τελευταία της εκπομπή η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές χωρίς να ανανεώνει του ραντεβού τους, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά στο μέλλον.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε με την οικογένεια της στην Άνδρο, όπου και επιλέγει κάθε χρόνο να περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έχει τονίσει αρκετές φορές την αγάπη που τρέφει για το νησί

και την ηρεμία που απολαμβάνει όταν βρίσκεται εκεί.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki on Jul 21, 2020 at 3:12am PDT

Μάλιστα, στην Άνδρο δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, καθώς διατηρεί ξενοδοχειακό συγκρότημα στα Άχλα. Όπως όλα δείχνουν, η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της οικογένειας στο νησί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, η παρουσιάστρια επιθυμεί να ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης! Το τελευταίο διάστημα, με δική της πρωτοβουλία δημιουργήθηκε εκεί ένας κήπος, στον οποίο φυτεύει λαχανικά και φρούτα. Η Ελένη Μενεγάκη θέλει να επενδύσει  σ’ έναν χώρο που θα σχετίζεται με την υγιεινή διατροφή. Έτσι, προσπαθεί να βρει το κατάλληλο μέρος που να είναι παραθαλάσσιο και κεντρικό, για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση στην οποία οι πελάτες θα απολαμβάνουν ροφήματα από φρέσκα λαχανικά και φρούτα, αλλά και φρέσκα πιάτα.

Η παρουσιάστρια σχεδιάζει προσεκτικά το νέο της επαγγελματικό βήμα και την κατάλληλη στιγμή θα υλοποιήσει την ιδέα της! Αξίζει να αναφέρουμε πως στο νέο της βήμα θα έχει δίπλα της τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. 

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki on Jul 8, 2020 at 3:54am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Ηλιάκη-Στέλιος Μανουσάκης: Η κοινή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές! 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών! Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, δεν μπορούσαμε να…” 

Η νέα ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη μετά την περιπέτεια με την υγεία της 

Keywords
Τυχαία Θέματα