Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την ήττα του από τον Ράφαελ Ναδάλ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον “θρύλο” Ράφα Ναδάλ, ο οποίος κατέχει 17 τίτλους grand slam και ήταν ένας «δύσκολος» αντίπαλος, τον οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει.

Ηττήθηκε με 3-0 στον ημιτελικό του Australian Open και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε ότι είναι απογοητευμένος: “Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα για το τι μπορώ να πάρω απ΄ αυτόν τον αγώνα. Αισθάνομαι χαρούμενος για την απόδοση μου σ΄ αυτό το τουρνουά, αλλά ταυτόχρονα είμαι απογοητευμένος.

Κέρδισα μόνο έξι γκέιμς. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αισθανόμουν πολύ περίεργα.. Έχω την εντύπωση, ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω καλύτερα σήμερα. Όμως δεν ξέρω, αυτό αισθάνομαι. Αλλά είναι πραγματικά μία παράξενη εντύπωση. Σχεδόν νοιώθω, ότι δεν μπορούσα να παίξω καλύτερα”.

Όσο για τον Ναδάλ, ανέφερε: “Με εξέπληξε. Δεν έχει το καλύτερο σερβίς στο τουρνουά, αλλά ήταν πολύ σταθερός και ιδιαίτερα επιθετικός. Δεν μπόρεσα να βγάλω κάτι θετικό από αυτόν τον αγώνα. Ίσως, στο δεύτερο σετ, που πλησίασα περισσότερο. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, είχα την εντύπωση ότι δεν έπαιζα το τένις που είχα παίξει στα υπόλοιπα ματς. Ένοιωσα μία άλλη διάσταση του τένις και δεν με άφησε να έχω καθόλου ρυθμό στο παιχνίδι μου. Είναι ένας πολύ διαφορετικός παίκτης από τους άλλους. Έχει το ταλέντο, που δεν έχει κανείς άλλος. Ποτέ δεν τον είχα δει να παίζει όπως σήμερα”.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγα λεπτά πριν έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά τον αγώνα που έχασε. Δημοσίευσε μέσω InstaStories μια εικόνα, η οποία γράφει: “Lonely for you only/Μοναχικός μόνο για εσένα”.

Δείτε τη δημοσίευση του:

Διαβάστε ακόμη:

Αποκλειστικό: Δείτε πού εντοπίσαμε τον παίκτη του Power of Love, Ίων Γεωργίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα