Αυτές είναι οι τρεις νέες εκπομπές που θα δούμε στον Alpha την ερχόμενη σεζόν!

Οι ιθύνοντες του Alpha φαίνεται πως πήραν τις αποφάσεις τους για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και ήδη έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις δικές τους εκπομπές.

Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκονται δύο μεταγραφές, αλλά και μια παρουσιάστρια του σταθμού που θα αναλάβει ένα διαφορετικό πρότζεκτ, από αυτό που ανέλαβε την περασμένη σεζόν.

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού θα συνεχίσει να παρουσιάζει εκπομπή το

Σαββατοκύριακο, ωστόσο, στον Alpha φαίνεται πως θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει πολλά για το κόνσεπτ της εκπομπής της, παρά μόνο το όνομα του πρώτου συνεργάτη της, ο οποίος θα είναι ο Κώστας Τσουρός.

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη ούσα ανατρεπτική, επιστρέφει τηλεοπτικά με κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχει παρουσιάσει. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει βραδινή εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα.

Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα παίρνει τη σκυτάλη από την Ελένη Μενεγάκη και θα παρουσιάζει μια νέα ζωντανή εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την εκπομπή, ωστόσο, το σίγουρο είναι πως στην ομάδα θα δούμε και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος επιστρέφει μπροστά από της κάμερες μετά από έναν χρόνο απουσίας!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η αλλαγή που θα γίνει την ερχόμενη σεζόν στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Keywords
Τυχαία Θέματα